Please use this identifier to cite or link to this item: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1236
Title: Оборотні активи харчової промисловості Тернопільської області: склад, структура та оцінка якості фінансування
Other Titles: Current assets of the food industry of Ternopil region: composition, structure and quality assessment of financing
Authors: Рилєєв, Сергій Володимирович
Юрій, Софія Михайлівна
Keywords: харчова промисловість
food industry
оборотні активи
current assets
джерела фінансування
quality of financing
власний оборотний капітал
property circulating asset
оцінка
valuation
Issue Date: 2012
Publisher: Науковий вісник Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича. Економіка. Чернівці, 2012. Вип. 592. С. 52–57.
Citation: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nvchu_ec_2012_592_11
Abstract: Проаналізовано склад і структуру оборотних активів підприємств харчової промисловості Тернопільської області. Здійснено оцінку якості фінансування майна підприємств харчової промисловості Тернопільської області в цілому та оборотних активів, зокрема на основі складання матричних балансів. Визначено систему заходів поліпшення якості фінансування активів на мікроекономічному, регіональному та галузевому рівнях. Composition and structure of circulating assets of enterprises of food industry of the Ternopol'skoy area is analyzed. On the basis of drafting of matrix balances the estimation of quality of financing of property is given on the whole and circulating assets of enterprises of food industry of the Ternopol'skoy area. The system of measures is certain microeconomics, regional that sectorial levels, directed on the improvements of quality of financing of assets.
URI: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1236
Appears in Collections:06.75.31 Виробничі фонди. Основні та оборотні фонди. Оборотні кошти. Основний оборотний капітал

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Nvchu_ec_2012_592_11.pdfОсновнний текст307.72 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.