Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1235
Название: Оборотний капітал та фінансова стійкість харчової промисловості Івано-Франківської області
Другие названия: Working capital and financial stability of the food industry of Ivano-Frankivsk region
Авторы: Рилєєв, Сергій Володимирович
Юрій, Софія Михайлівна
Ключевые слова: харчова промисловість
food industry
оборотні активи
current assets
власний оборотний капітал
working capital
фінансова стійкість
financial stability
Дата публикации: 2012
Издатель: Вісник аграрної науки Причорномор’я. Економічні науки. Миколаїв, 2012. Вип. 1. С. 42–46.
Библиографическое описание: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vanp_2012_1_13
Аннотация: У статті проаналізовано склад та структуру оборотного капіталу підприємств харчової промисловості Івано-Франківської області протягом 2002-2009 років, а також визначено його вплив на фінансову стійкість окремих суб’єктів господарювання та на галузь у цілому. Окреслено основні напрямки покращення фінансової стійкості галузі на мікроекономічному, галузевому та регіональному рівнях. In the article composition and circulating capital of enterprises of food retail industry of the Ivano-Francovsk area structure is analyzed during 2002-2009, and also his influence is certain on financial stability of separate subjects of manage and on industry on the whole. Basic directions of improvement financial stability of industry are certain on microeconomics, of a particular branch and regional levels.
URI: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1235
Располагается в коллекциях:06.75.31 Виробничі фонди. Основні та оборотні фонди. Оборотні кошти. Основний оборотний капітал

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
vanp_2012_1_13.pdfОсновний текст188.97 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.