Please use this identifier to cite or link to this item: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1176
Title: Аналіз майнового потенціалу підприємств: регіонально-галузевий аспект
Other Titles: Analysis of the property potential of enterprises: regional and sectoral aspect
Authors: Рилєєв, Сергій Володимирович
Романчук, Алла Леонідівна
Keywords: Продовольча безпека
Харчова промисловість
Харчова промисловість
Food industry
Майновий стан
Property status
Майно
Property
Активи
Assets
Рентабельність
Profitability
Ділова активність
Business activity
Issue Date: 2013
Publisher: Вісник Чернівецького торговельно-економічного інституту. Економічні науки. Чернівці, 2013. Вип. II (50). С. 301–307
Citation: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vchtei_2013_2_58
Abstract: У статті проаналізовано майновий потенціал підприємств харчової промисловості Чернівецької області. Визначено основні напрямки оптимізації складу, структури та підвищення ефективності використання активів у системі зміцнення фінансового стану підприємств харчової промисловості. The properties of catering establishments in Chernivtsi region are analyzed in the article. The main directions of optimization of the storehouse, structure and effective usage of assets in the system of strengthening of financial state of the catering establishments are defined in the article.
URI: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1176
Appears in Collections:06.75.73 Облік і звітність. Аналіз економічної діяльності

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Vchtei_2013_2_58.pdfОсновний текст210.78 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.