Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1173
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorРилєєв, Сергій Володимирович / Rylieiev, Serhii-
dc.contributor.authorЮрій, Софія Михайлівна-
dc.date.accessioned2021-11-06T13:25:06Z-
dc.date.available2021-11-06T13:25:06Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationhttp://nbuv.gov.ua/UJRN/Vchtei_2012_1_63uk_UK
dc.identifier.otherУДК 336.764.1:664-
dc.identifier.urihttp://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1173-
dc.description.abstractУ статті проаналізовано товарно-матеріальні цінності підприємств харчової промисловості окремих областей Західної України. Визначено основні напрямки удосконалення управління матеріальними оборотними активами в системі підвищення ефективності фінансово-господарської діяльності підприємств харчової промисловості. The material assets of enterprises of food industry of separate areas of Western Ukraine are analyzed in the article. Basic directions of improvement of control of inventories of enterprises are certain in the system of increase of efficiency of financially-economic activity of food industry.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherВісник Чернівецького торговельно-економічного інституту. Економічні науки. Чернівці, 2012. Вип. I (45). С. 378–385.uk_UK
dc.subjectхарчова промисловістьuk_UK
dc.subjectfood industryuk_UK
dc.subjectматеріальні оборотні активиuk_UK
dc.subjecttangible current assetsuk_UK
dc.subjectтоварно-матеріальні цінностіuk_UK
dc.subjectinventoryuk_UK
dc.subjectзапасиuk_UK
dc.subjectstocksuk_UK
dc.subjectоборотні активиuk_UK
dc.subjectcurrent assetsuk_UK
dc.subjectперіоди операційного та фінансового циклівuk_UK
dc.subjectPeriods of operating and financial cyclesuk_UK
dc.titleСтатистично-економічний аналіз оборотних активів в запасах товарно-матеріальних цінностей харчової промисловості: регіональний аспектuk_UK
dc.title.alternativeStatistical and economic analysis of current assets in inventories of food industry: regional aspectuk_UK
dc.typeArticleuk_UK
Розташовується у зібраннях:06.75.73 Облік і звітність. Аналіз економічної діяльності

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Vchtei_2012_1_63.pdfОсновний текст308.93 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.