Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1173
Назва: Статистично-економічний аналіз оборотних активів в запасах товарно-матеріальних цінностей харчової промисловості: регіональний аспект
Інші назви: Statistical and economic analysis of current assets in inventories of food industry: regional aspect
Автори: Рилєєв, Сергій Володимирович
Юрій, Софія Михайлівна
Теми: Харчова промисловість
Food industry
Матеріальні оборотні активи
Tangible current assets
Товарно-матеріальні цінності
Inventory
Запаси
Stocks
Оборотні активи
Current assets
Періоди операційного та фінансового циклів
Periods of operating and financial cycles
Дата публікації: 2012
Видавництво: Вісник Чернівецького торговельно-економічного інституту. Економічні науки. Чернівці, 2012. Вип. I (45). С. 378–385.
Бібліографічний опис: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vchtei_2012_1_63
Короткий огляд (реферат): У статті проаналізовано товарно-матеріальні цінності підприємств харчової промисловості окремих областей Західної України. Визначено основні напрямки удосконалення управління матеріальними оборотними активами в системі підвищення ефективності фінансово-господарської діяльності підприємств харчової промисловості. The material assets of enterprises of food industry of separate areas of Western Ukraine are analyzed in the article. Basic directions of improvement of control of inventories of enterprises are certain in the system of increase of efficiency of financially-economic activity of food industry.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1173
Розташовується у зібраннях:06.75.73 Облік і звітність. Аналіз економічної діяльності

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Vchtei_2012_1_63.pdfОсновний текст308.93 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.