Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1173
Название: Статистично-економічний аналіз оборотних активів в запасах товарно-матеріальних цінностей харчової промисловості: регіональний аспект
Другие названия: Statistical and economic analysis of current assets in inventories of food industry: regional aspect
Авторы: Рилєєв, Сергій Володимирович
Юрій, Софія Михайлівна
Ключевые слова: Харчова промисловість
Food industry
Матеріальні оборотні активи
Tangible current assets
Товарно-матеріальні цінності
Inventory
Запаси
Stocks
Оборотні активи
Current assets
Періоди операційного та фінансового циклів
Periods of operating and financial cycles
Дата публикации: 2012
Издатель: Вісник Чернівецького торговельно-економічного інституту. Економічні науки. Чернівці, 2012. Вип. I (45). С. 378–385.
Библиографическое описание: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vchtei_2012_1_63
Аннотация: У статті проаналізовано товарно-матеріальні цінності підприємств харчової промисловості окремих областей Західної України. Визначено основні напрямки удосконалення управління матеріальними оборотними активами в системі підвищення ефективності фінансово-господарської діяльності підприємств харчової промисловості. The material assets of enterprises of food industry of separate areas of Western Ukraine are analyzed in the article. Basic directions of improvement of control of inventories of enterprises are certain in the system of increase of efficiency of financially-economic activity of food industry.
URI: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1173
Располагается в коллекциях:06.75.73 Облік і звітність. Аналіз економічної діяльності

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Vchtei_2012_1_63.pdfОсновний текст308.93 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.