Please use this identifier to cite or link to this item: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1173
Title: Статистично-економічний аналіз оборотних активів в запасах товарно-матеріальних цінностей харчової промисловості: регіональний аспект
Other Titles: Statistical and economic analysis of current assets in inventories of food industry: regional aspect
Authors: Рилєєв, Сергій Володимирович
Юрій, Софія Михайлівна
Keywords: Харчова промисловість
Food industry
Матеріальні оборотні активи
Tangible current assets
Товарно-матеріальні цінності
Inventory
Запаси
Stocks
Оборотні активи
Current assets
Періоди операційного та фінансового циклів
Periods of operating and financial cycles
Issue Date: 2012
Publisher: Вісник Чернівецького торговельно-економічного інституту. Економічні науки. Чернівці, 2012. Вип. I (45). С. 378–385.
Citation: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vchtei_2012_1_63
Abstract: У статті проаналізовано товарно-матеріальні цінності підприємств харчової промисловості окремих областей Західної України. Визначено основні напрямки удосконалення управління матеріальними оборотними активами в системі підвищення ефективності фінансово-господарської діяльності підприємств харчової промисловості. The material assets of enterprises of food industry of separate areas of Western Ukraine are analyzed in the article. Basic directions of improvement of control of inventories of enterprises are certain in the system of increase of efficiency of financially-economic activity of food industry.
URI: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1173
Appears in Collections:06.75.73 Облік і звітність. Аналіз економічної діяльності

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Vchtei_2012_1_63.pdfОсновний текст308.93 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.