Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1150
Назва: Оборотний капітал та фінансова стійкість харчової промисловості Івано-Франківської області
Інші назви: Working capital and financial stability of the food industry of Ivano-Frankivsk region
Автори: Рилєєв, Сергій Володимирович
Юрій, Софія Михайлівна
Теми: харчова промисловість
food industry
оборотні активи
current assets
власний оборотний капітал
working capital
фінансова стійкість
financial stability
Дата публікації: 2012
Видавництво: Вісник аграрної науки Причорномор’я. Економічні науки. Миколаїв, 2012. Вип. 1. С. 42–46.
Бібліографічний опис: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vanp_2012_1_13
Короткий огляд (реферат): У статті проаналізовано склад та структуру оборотного капіталу підприємств харчової промисловості Івано-Франківської області протягом 2002-2009 років, а також визначено його вплив на фінансову стійкість окремих суб’єктів господарювання та на галузь у цілому. Окреслено основні напрямки покращення фінансової стійкості галузі на мікроекономічному, галузевому та регіональному рівнях. In the article composition and circulating capital of enterprises of food retail industry of the Ivano-Francovsk area structure is analyzed during 2002-2009, and also his influence is certain on financial stability of separate subjects of manage and on industry on the whole. Basic directions of improvement financial stability of industry are certain on microeconomics, of a particular branch and regional levels.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1150
Розташовується у зібраннях:06.75.31 Виробничі фонди. Основні та оборотні фонди. Оборотні кошти. Основний оборотний капітал

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
vanp_2012_1_13.pdfОсновний текст188.97 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.