Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1150
Title: | Оборотний капітал та фінансова стійкість харчової промисловості Івано-Франківської області |
Other Titles: | Working capital and financial stability of the food industry of Ivano-Frankivsk region |
Authors: | Рилєєв, Сергій Володимирович Юрій, Софія Михайлівна |
Keywords: | харчова промисловість food industry оборотні активи current assets власний оборотний капітал working capital фінансова стійкість financial stability |
Issue Date: | 2012 |
Publisher: | Вісник аграрної науки Причорномор’я. Економічні науки. Миколаїв, 2012. Вип. 1. С. 42–46. |
Citation: | http://nbuv.gov.ua/UJRN/vanp_2012_1_13 |
Abstract: | У статті проаналізовано склад та структуру оборотного капіталу підприємств харчової промисловості Івано-Франківської області протягом 2002-2009 років, а також визначено його вплив на фінансову стійкість окремих суб’єктів господарювання та на галузь у цілому. Окреслено основні напрямки покращення фінансової стійкості галузі на мікроекономічному, галузевому та регіональному рівнях. In the article composition and circulating capital of enterprises of food retail industry of the Ivano-Francovsk area structure is analyzed during 2002-2009, and also his influence is certain on financial stability of separate subjects of manage and on industry on the whole. Basic directions of improvement financial stability of industry are certain on microeconomics, of a particular branch and regional levels. |
URI: | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1150 |
Appears in Collections: | 06.75.31 Виробничі фонди. Основні та оборотні фонди. Оборотні кошти. Основний оборотний капітал |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
vanp_2012_1_13.pdf | Основний текст | 188.97 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.