Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1114Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Рилєєв, Сергій Володимирович / Rylieiev, Serhii | - |
| dc.contributor.author | Юрій, Софія Михайлівна | - |
| dc.date.accessioned | 2021-11-01T13:57:50Z | - |
| dc.date.available | 2021-11-01T13:57:50Z | - |
| dc.date.issued | 2011 | - |
| dc.identifier.other | УДК 336.764.1:664 | - |
| dc.identifier.uri | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1114 | - |
| dc.description.abstract | У статті проведено аналіз ефективності використання оборотних активів підприємств харчової промисловості ряду областей Західної України. На основі проведених досліджень розроблено систему заходів щодо підвищення ефективності використання ресурсного потенціалу підприємств харчової промисловості в цілому та оборотних активів зокрема. The analysis of efficiency of the use of circulating assets the enterprises of food retail industry of row of areas of Western Ukraine is conducted in the article. On the basis of the conducted researches the system of measures is developed concerning the increase of efficiency of the use of resource potential of food retail industry on the whole and circulating assets in particular. | uk_UK |
| dc.language.iso | uk | uk_UK |
| dc.publisher | Всеукраїнський науково-виробничий журнал Університету економіки і підприємництва «Сталий розвиток економіки». Хмельницький, 2011. № 3(6) С. 91–96 | uk_UK |
| dc.subject | Ефективність | uk_UK |
| dc.subject | Еfficiency | uk_UK |
| dc.subject | Ділова активність | uk_UK |
| dc.subject | Business activity | uk_UK |
| dc.subject | Рентабельність | uk_UK |
| dc.subject | Profitability | uk_UK |
| dc.subject | Період операційного циклу | uk_UK |
| dc.subject | Рeriod of operating cycle | uk_UK |
| dc.subject | Період фінансового циклу | uk_UK |
| dc.subject | Рeriod of financial cycle | uk_UK |
| dc.title | Ефективність використання оборотних активів харчової промисловості: регіональний аспект | uk_UK |
| dc.type | Article | uk_UK |
| Розташовується у зібраннях: | 06.75.31 Виробничі фонди. Основні та оборотні фонди. Оборотні кошти. Основний оборотний капітал | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| _3_2011. C. 91-96.pdf | Основний текст | 175.84 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.