Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1114
Назва: Ефективність використання оборотних активів харчової промисловості: регіональний аспект
Автори: Рилєєв, Сергій Володимирович
Юрій, Софія Михайлівна
Теми: Ефективність
Еfficiency
Ділова активність
Business activity
Рентабельність
Profitability
Період операційного циклу
Рeriod of operating cycle
Період фінансового циклу
Рeriod of financial cycle
Дата публікації: 2011
Видавництво: Всеукраїнський науково-виробничий журнал Університету економіки і підприємництва «Сталий розвиток економіки». Хмельницький, 2011. № 3(6) С. 91–96
Короткий огляд (реферат): У статті проведено аналіз ефективності використання оборотних активів підприємств харчової промисловості ряду областей Західної України. На основі проведених досліджень розроблено систему заходів щодо підвищення ефективності використання ресурсного потенціалу підприємств харчової промисловості в цілому та оборотних активів зокрема. The analysis of efficiency of the use of circulating assets the enterprises of food retail industry of row of areas of Western Ukraine is conducted in the article. On the basis of the conducted researches the system of measures is developed concerning the increase of efficiency of the use of resource potential of food retail industry on the whole and circulating assets in particular.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1114
Розташовується у зібраннях:06.75.31 Виробничі фонди. Основні та оборотні фонди. Оборотні кошти. Основний оборотний капітал

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
_3_2011. C. 91-96.pdfОсновний текст175.84 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.