Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1114
Название: | Ефективність використання оборотних активів харчової промисловості: регіональний аспект |
Авторы: | Рилєєв, Сергій Володимирович Юрій, Софія Михайлівна |
Ключевые слова: | Ефективність Еfficiency Ділова активність Business activity Рентабельність Profitability Період операційного циклу Рeriod of operating cycle Період фінансового циклу Рeriod of financial cycle |
Дата публикации: | 2011 |
Издатель: | Всеукраїнський науково-виробничий журнал Університету економіки і підприємництва «Сталий розвиток економіки». Хмельницький, 2011. № 3(6) С. 91–96 |
Аннотация: | У статті проведено аналіз ефективності використання оборотних активів підприємств харчової промисловості ряду областей Західної України. На основі проведених досліджень розроблено систему заходів щодо підвищення ефективності використання ресурсного потенціалу підприємств харчової промисловості в цілому та оборотних активів зокрема. The analysis of efficiency of the use of circulating assets the enterprises of food retail industry of row of areas of Western Ukraine is conducted in the article. On the basis of the conducted researches the system of measures is developed concerning the increase of efficiency of the use of resource potential of food retail industry on the whole and circulating assets in particular. |
URI: | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1114 |
Располагается в коллекциях: | 06.75.31 Виробничі фонди. Основні та оборотні фонди. Оборотні кошти. Основний оборотний капітал |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
_3_2011. C. 91-96.pdf | Основний текст | 175.84 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.