Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1114
Название: Ефективність використання оборотних активів харчової промисловості: регіональний аспект
Авторы: Рилєєв, Сергій Володимирович
Юрій, Софія Михайлівна
Ключевые слова: Ефективність
Еfficiency
Ділова активність
Business activity
Рентабельність
Profitability
Період операційного циклу
Рeriod of operating cycle
Період фінансового циклу
Рeriod of financial cycle
Дата публикации: 2011
Издатель: Всеукраїнський науково-виробничий журнал Університету економіки і підприємництва «Сталий розвиток економіки». Хмельницький, 2011. № 3(6) С. 91–96
Аннотация: У статті проведено аналіз ефективності використання оборотних активів підприємств харчової промисловості ряду областей Західної України. На основі проведених досліджень розроблено систему заходів щодо підвищення ефективності використання ресурсного потенціалу підприємств харчової промисловості в цілому та оборотних активів зокрема. The analysis of efficiency of the use of circulating assets the enterprises of food retail industry of row of areas of Western Ukraine is conducted in the article. On the basis of the conducted researches the system of measures is developed concerning the increase of efficiency of the use of resource potential of food retail industry on the whole and circulating assets in particular.
URI: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1114
Располагается в коллекциях:06.75.31 Виробничі фонди. Основні та оборотні фонди. Оборотні кошти. Основний оборотний капітал

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
_3_2011. C. 91-96.pdfОсновний текст175.84 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.