Please use this identifier to cite or link to this item: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1053
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГут, Любов Василівна-
dc.contributor.authorЛяшенко, Анатолій Федорович-
dc.contributor.authorЦепенюк, Маргарита Дмитрівна-
dc.date.accessioned2021-10-27T09:58:54Z-
dc.date.available2021-10-27T09:58:54Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.issnУДК 338.45.009.12-
dc.identifier.urihttp://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1053-
dc.description.abstractВ статті розглядаються методологічні підходи оцінки конкурентноспроможності промислового підприємства на основі системи показників оцінки виробничого, фінансового, маркетингового потенціалу, визначення комплексного показника конкуретноспроможності підприємства. The article considers methodological approaches to assessing the competitiveness of an industrial enterprise on the basis of a system of indicators for assessing the production, financial, marketing potential, determining a comprehensive indicator of the competitiveness of the enterprise.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherВісник Чернівецького торговельно-економічного інституту. Економічні науки. 2013. Вип. ІІІ (51). С. 146-152.uk_UK
dc.subjectКонукренціяuk_UK
dc.subjectCompetitionuk_UK
dc.subjectконкурентноспроможність продукціїuk_UK
dc.subjectproduct competitivenessuk_UK
dc.subjectконкурентноспроможність підприємстваuk_UK
dc.subjectenterprise competitivenessuk_UK
dc.subjectкритерії конкурентноспромож-ностіuk_UK
dc.subjectcompetitiveness criteriauk_UK
dc.subjectпоказники конкурентноспроможностіuk_UK
dc.subjectcompetitiveness indicatorsuk_UK
dc.titleОкремі аспекти формування конкурентноспроможності промислового підприємстваuk_UK
dc.title.alternativeSome aspects of the formation of the competitiveness of an industrial enterpriseuk_UK
dc.typeArticleuk_UK
Appears in Collections:06.81.45 Собівартість. Рентабельність. Прибуток. Ціноутворення на підприємстві



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.