Please use this identifier to cite or link to this item: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1018
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМаначинська, Юлія Анатоліївна-
dc.date.accessioned2021-10-24T14:14:59Z-
dc.date.available2021-10-24T14:14:59Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.otherУДК 657-
dc.identifier.urihttp://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1018-
dc.description.abstractОбґрунтовано необхідність розробки галузевих методик калькулювання готельних послуг з урахуванням вітчизняних та міжнародних стандартів бухгалтерського обліку і визначення готельних тарифів, цін на додаткові послуги та кінцевих фінансових результатів діяльності на єдиній методологічній основі. The necessity of developing sectoral methods of calculating hotel services based on domestic and international accounting standards and identification of hotel tariffs, prices for additional services and final financial results of activity on a single methodological basis is substantiated.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherБухгалтерський облік, аналіз та аудит в епоху глобальних змін : збірник наукових праць. Київ : КНЕУ. 2009. С.234-241.uk_UK
dc.subjectготельний тарифuk_UK
dc.subjecthotel tariffuk_UK
dc.subjectготельні послугиuk_UK
dc.subjecthotel servicesuk_UK
dc.subjectфінансовий результатuk_UK
dc.subjectfinancial resultuk_UK
dc.subjectприбутокuk_UK
dc.subjectprofituk_UK
dc.subjectбухгалтерський облікuk_UK
dc.subjectaccountinguk_UK
dc.titleМетодичні підходи до обліку фінансових результатів готельних комплексів: український та міжнародний досвідuk_UK
dc.title.alternativeMethodological approaches to the accounting of financial results of hotel complexes: Ukrainian and international experienceuk_UK
dc.typeArticleuk_UK
Appears in Collections:06.81.85 Облік і звітність. Аналіз господарської діяльності підприємства

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
110_Manachynska.pdfОсновний текст459.3 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.