Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1004
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Маначинська, Юлія Анатоліївна | - |
dc.date.accessioned | 2021-10-24T05:22:17Z | - |
dc.date.available | 2021-10-24T05:22:17Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.other | УДК 338.42 (075.8) | - |
dc.identifier.uri | http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1004 | - |
dc.description.abstract | Розроблено практичні рекомендації щодо удосконалення оперативного економічного аналізу рентабельності реалізації готельних послуг в частині послідовності його проведення на основі застосування кумулятивних карт, які базуються на еталонних значеннях досліджуваних показників (векторі цілі) та надають змогу із застосуванням транспортира-КУСУМ та усіченої V-маски здійснювати оцінку рівня їх відхилень від досліджуваних параметрів. The practical recommendations as for the improving of the effective economic analysis of the profitableness of the hotel services’ realization partly in its spending succession, basing on cumulative maps, which are based on the standard meaning of the explored indices (vector of purpose) and they give the possibility of using the protractor-KUSUM and truncated V-mask to implement the valuation of their deviation level from the investigation parameters. Разработаны практические рекомендации относительно усовершенствования оперативного экономического анализа рентабельности реализации гостиничных услуг в части последовательности его проведения на основе применения кумулятивных карт, которые базируются на эталонных значениях исследуемых показателей (векторе цели) и предоставляют возможность с применением транспортира-КУСУМ и усеченной V-маски осуществлять оценку уровня их отклонений от исследуемых параметров. | uk_UK |
dc.language.iso | uk | uk_UK |
dc.publisher | Вісник СевГТУ. Севастополь: СевНТУ, 2012. Економіка і фінанси. С. 131 – 138. | uk_UK |
dc.subject | готель | uk_UK |
dc.subject | hotel | uk_UK |
dc.subject | гостиница | uk_UK |
dc.subject | готельні послуги | uk_UK |
dc.subject | hotel services | uk_UK |
dc.subject | гостиничные услуги | uk_UK |
dc.subject | фінансовий результат | uk_UK |
dc.subject | financial result | uk_UK |
dc.subject | финансовый результат | uk_UK |
dc.subject | прибуток | uk_UK |
dc.subject | income | uk_UK |
dc.subject | прибыль | uk_UK |
dc.subject | оперативний аналіз | uk_UK |
dc.subject | operational analysis | uk_UK |
dc.subject | оперативный анализ | uk_UK |
dc.subject | кумулятивна карта | uk_UK |
dc.subject | cumulative map | uk_UK |
dc.subject | кумулятивная карта | uk_UK |
dc.title | Аналіз в управлінні оперативною рентабельністю готельних послуг | uk_UK |
dc.title.alternative | An analysis is in the management of the operative profitableness of the hotel services | uk_UK |
dc.title.alternative | Анализ в управлении оперативной рентабельностью гостиничных услуг | uk_UK |
dc.type | Article | uk_UK |
Appears in Collections: | 06.81.85 Облік і звітність. Аналіз господарської діяльності підприємства |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
101_Manachynska_J.pdf | Основний текст | 976.75 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.