Please use this identifier to cite or link to this item: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1004
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМаначинська, Юлія Анатоліївна-
dc.date.accessioned2021-10-24T05:22:17Z-
dc.date.available2021-10-24T05:22:17Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.otherУДК 338.42 (075.8)-
dc.identifier.urihttp://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1004-
dc.description.abstractРозроблено практичні рекомендації щодо удосконалення оперативного економічного аналізу рентабельності реалізації готельних послуг в частині послідовності його проведення на основі застосування кумулятивних карт, які базуються на еталонних значеннях досліджуваних показників (векторі цілі) та надають змогу із застосуванням транспортира-КУСУМ та усіченої V-маски здійснювати оцінку рівня їх відхилень від досліджуваних параметрів. The practical recommendations as for the improving of the effective economic analysis of the profitableness of the hotel services’ realization partly in its spending succession, basing on cumulative maps, which are based on the standard meaning of the explored indices (vector of purpose) and they give the possibility of using the protractor-KUSUM and truncated V-mask to implement the valuation of their deviation level from the investigation parameters. Разработаны практические рекомендации относительно усовершенствования оперативного экономического анализа рентабельности реализации гостиничных услуг в части последовательности его проведения на основе применения кумулятивных карт, которые базируются на эталонных значениях исследуемых показателей (векторе цели) и предоставляют возможность с применением транспортира-КУСУМ и усеченной V-маски осуществлять оценку уровня их отклонений от исследуемых параметров.uk_UK
dc.language.isoukuk_UK
dc.publisherВісник СевГТУ. Севастополь: СевНТУ, 2012. Економіка і фінанси. С. 131 – 138.uk_UK
dc.subjectготельuk_UK
dc.subjecthoteluk_UK
dc.subjectгостиницаuk_UK
dc.subjectготельні послугиuk_UK
dc.subjecthotel servicesuk_UK
dc.subjectгостиничные услугиuk_UK
dc.subjectфінансовий результатuk_UK
dc.subjectfinancial resultuk_UK
dc.subjectфинансовый результатuk_UK
dc.subjectприбутокuk_UK
dc.subjectincomeuk_UK
dc.subjectприбыльuk_UK
dc.subjectоперативний аналізuk_UK
dc.subjectoperational analysisuk_UK
dc.subjectоперативный анализuk_UK
dc.subjectкумулятивна картаuk_UK
dc.subjectcumulative mapuk_UK
dc.subjectкумулятивная картаuk_UK
dc.titleАналіз в управлінні оперативною рентабельністю готельних послугuk_UK
dc.title.alternativeAn analysis is in the management of the operative profitableness of the hotel servicesuk_UK
dc.title.alternativeАнализ в управлении оперативной рентабельностью гостиничных услугuk_UK
dc.typeArticleuk_UK
Appears in Collections:06.81.85 Облік і звітність. Аналіз господарської діяльності підприємства

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
101_Manachynska_J.pdfОсновний текст976.75 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.