Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1004
Назва: Аналіз в управлінні оперативною рентабельністю готельних послуг
Інші назви: An analysis is in the management of the operative profitableness of the hotel services
Автори: Маначинська, Юлія Анатоліївна / Manachynska, Yulia
Теми: готель
hotel
готельні послуги
hotel services
фінансовий результат
financial result
прибуток
income
оперативний аналіз
operational analysis
кумулятивна карта
cumulative map
Дата публікації: 2012
Видавництво: Вісник СевГТУ. Севастополь: СевНТУ, 2012. Економіка і фінанси. С. 131 – 138.
Короткий огляд (реферат): Розроблено практичні рекомендації щодо удосконалення оперативного економічного аналізу рентабельності реалізації готельних послуг в частині послідовності його проведення на основі застосування кумулятивних карт, які базуються на еталонних значеннях досліджуваних показників (векторі цілі) та надають змогу із застосуванням транспортира-КУСУМ та усіченої V-маски здійснювати оцінку рівня їх відхилень від досліджуваних параметрів. The practical recommendations as for the improving of the effective economic analysis of the profitableness of the hotel services’ realization partly in its spending succession, basing on cumulative maps, which are based on the standard meaning of the explored indices (vector of purpose) and they give the possibility of using the protractor-KUSUM and truncated V-mask to implement the valuation of their deviation level from the investigation parameters.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rps.chtei-knteu.cv.ua:8585/jspui/handle/123456789/1004
Розташовується у зібраннях:06.81.85 Облік і звітність. Аналіз господарської діяльності підприємства

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
101_Manachynska_J.pdfОсновний текст976.75 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.