Browsing by Subject quality

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 11 of 11
Issue DateTitleAuthor(s)
2015Економічне обґрунтування параметрів якості та безпечності харчових продуктівГут, Любов Василівна
2018Кадрове забезпечення якості системи управління підприємствомДолга, Галина Венедиктівна
2021Комплексна оцінка якості бісквітівРомановська, Ольга Леонідівна
2018Методичні аспекти оцінки якості послуг комунальних підприємств щодо поводження з твердими побутовими відходамиРилєєв, Сергій Володимирович; Скрипник, Микола Євгенович
2014Необхідність використання статистичних методів при оцінці якості педагогічної продукціїБагрій, Конон Леонідович; Адамова, Ірина Захарівна
2021Проблеми управління якістю обслуговування у сфері торгівліЧичун, Валентина Андріївна
2017Сучасні критерії інформаційної якості товарівБозуленко, Олена Ярославівна; Шкабара, Тетяна Леонідівна
2021Технологія млинців із плодово-овочевої сировиниДанилюк, Інна Петрівна; Струтинська, Любов Тодорівна
2023Фактори і умови підвищення конкурентоспроможності соціально-медичних послуг у регіоніКифяк, Василь Федорович
2019Формування напрямів ефективного контролю якості та безпеки споживчих товарівБозуленко, Олена Ярославівна; Бозуленко, Олександр Юрійович
2022Інновації в освітньому процесі Чернівецького торговельно-економічного інституту ДТЕУ в контексті євроінтеграціїВдовічен, Анатолій Анатолійович; Кифяк, Василь Федорович