Browsing by Subject quality

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 20
Issue DateTitleAuthor(s)
2015Економічне обґрунтування параметрів якості та безпечності харчових продуктівГут, Любов Василівна
2018Кадрове забезпечення якості системи управління підприємствомДолга, Галина Венедиктівна
2021Комплексна оцінка якості бісквітівРомановська, Ольга Леонідівна
2018Методичні аспекти оцінки якості послуг комунальних підприємств щодо поводження з твердими побутовими відходамиРилєєв, Сергій Володимирович; Скрипник, Микола Євгенович
2014Необхідність використання статистичних методів при оцінці якості педагогічної продукціїБагрій, Конон Леонідович; Адамова, Ірина Захарівна
2021Проблеми управління якістю обслуговування у сфері торгівліЧичун, Валентина Андріївна
2017Сучасні критерії інформаційної якості товарівБозуленко, Олена Ярославівна; Шкабара, Тетяна Леонідівна
2021Технологія млинців із плодово-овочевої сировиниДанилюк, Інна Петрівна; Струтинська, Любов Тодорівна
2024Удосконалення технологій та дослідження якості десертів із заварного тіста (на матеріалах кав'ярні «Coffe Records»)Костиник, Іванна Богданівна
2024Удосконалення технології та дослідження якості гарячих закусок (на матеріалах ресторану «Маестро»)Кучерівська, Анастасія Павлівна
2024Удосконалення технології та дослідження якості м’ясних страв(на матеріалах ресторану італійської кухні «Mamma»)Нагалюк, Іванна Віталіївна
2024Удосконалення технології та дослідження якості рибних страв (на матеріалах ресторану «Grand Cafe Leopolis»)Овчінніков, Олексій Максимович
2024Удосконалення технології та дослідження якості страв із яловичини (на матеріалах ресторану «STEAK MASTER»)Біла, Крістіна Валентинівна
2024Удосконалення технології та дослідження якості супів (на матеріалах ресторану середземноморської кухні «Есентере»)Панюшин, Микола Юрійович
2024Удосконалення технології та дослідження якості холодних страв (на матеріалах ресторану «ForRest» )Забурмеха, Андрій Олександрович
2024Управління якістю послуг ( на матеріалах готелю «Мигово»)Лупашку, Юрій Валерійович
2023Фактори і умови підвищення конкурентоспроможності соціально-медичних послуг у регіоніКифяк, Василь Федорович
2019Формування напрямів ефективного контролю якості та безпеки споживчих товарівБозуленко, Олена Ярославівна; Бозуленко, Олександр Юрійович
2024Інноваційні технології та якість страв виготовлених на барбекю (на матеріалах ресторану «Гопачок»)Мельничук, Альбіна Іванівна
2022Інновації в освітньому процесі Чернівецького торговельно-економічного інституту ДТЕУ в контексті євроінтеграціїВдовічен, Анатолій Анатолійович; Кифяк, Василь Федорович