Browsing by Subject quality
Showing results 1 to 20 of 20
Issue Date | Title | Author(s) |
2015 | Економічне обґрунтування параметрів якості та безпечності харчових продуктів | Гут, Любов Василівна |
2018 | Кадрове забезпечення якості системи управління підприємством | Долга, Галина Венедиктівна |
2021 | Комплексна оцінка якості бісквітів | Романовська, Ольга Леонідівна |
2018 | Методичні аспекти оцінки якості послуг комунальних підприємств щодо поводження з твердими побутовими відходами | Рилєєв, Сергій Володимирович; Скрипник, Микола Євгенович |
2014 | Необхідність використання статистичних методів при оцінці якості педагогічної продукції | Багрій, Конон Леонідович; Адамова, Ірина Захарівна |
2021 | Проблеми управління якістю обслуговування у сфері торгівлі | Чичун, Валентина Андріївна |
2017 | Сучасні критерії інформаційної якості товарів | Бозуленко, Олена Ярославівна; Шкабара, Тетяна Леонідівна |
2021 | Технологія млинців із плодово-овочевої сировини | Данилюк, Інна Петрівна; Струтинська, Любов Тодорівна |
2024 | Удосконалення технологій та дослідження якості десертів із заварного тіста (на матеріалах кав'ярні «Coffe Records») | Костиник, Іванна Богданівна |
2024 | Удосконалення технології та дослідження якості гарячих закусок (на матеріалах ресторану «Маестро») | Кучерівська, Анастасія Павлівна |
2024 | Удосконалення технології та дослідження якості м’ясних страв(на матеріалах ресторану італійської кухні «Mamma») | Нагалюк, Іванна Віталіївна |
2024 | Удосконалення технології та дослідження якості рибних страв (на матеріалах ресторану «Grand Cafe Leopolis») | Овчінніков, Олексій Максимович |
2024 | Удосконалення технології та дослідження якості страв із яловичини (на матеріалах ресторану «STEAK MASTER») | Біла, Крістіна Валентинівна |
2024 | Удосконалення технології та дослідження якості супів (на матеріалах ресторану середземноморської кухні «Есентере») | Панюшин, Микола Юрійович |
2024 | Удосконалення технології та дослідження якості холодних страв (на матеріалах ресторану «ForRest» ) | Забурмеха, Андрій Олександрович |
2024 | Управління якістю послуг ( на матеріалах готелю «Мигово») | Лупашку, Юрій Валерійович |
2023 | Фактори і умови підвищення конкурентоспроможності соціально-медичних послуг у регіоні | Кифяк, Василь Федорович |
2019 | Формування напрямів ефективного контролю якості та безпеки споживчих товарів | Бозуленко, Олена Ярославівна; Бозуленко, Олександр Юрійович |
2024 | Інноваційні технології та якість страв виготовлених на барбекю (на матеріалах ресторану «Гопачок») | Мельничук, Альбіна Іванівна |
2022 | Інновації в освітньому процесі Чернівецького торговельно-економічного інституту ДТЕУ в контексті євроінтеграції | Вдовічен, Анатолій Анатолійович; Кифяк, Василь Федорович |