Browsing by Author Струтинська, Любов Тодорівна
Showing results 1 to 6 of 6
Issue Date | Title | Author(s) |
2020 | Економічне обґрунтування конкурентоспроможності та доцільності виробництва кулінарної продукції з йодовмісною сировиною в закладах ресторанного господарства | Паламарек, Каріна Вікторівна; Струтинська, Любов Тодорівна |
2022 | Кризові явища та їх вплив на функціонування індустрії гостинності | Паламарек, Каріна Вікторівна; Романовська, Ольга Леонідівна; Струтинська, Любов Тодорівна |
2021 | Сфера гостинності Буковини в кризових умовах: стан та перспективи розвитку | Кифяк, Василь Федорович; Паламарек, Каріна Вікторівна; Ореховський, Вадим Олегович; Незвещук-Когут, Тетяна Семенівна; Брикова, Тетяна Миколаївна; Гищук, Роман Миколайович; Хитрова, Ольга Аліківна; Данилюк, Інна Петрівна; Марусяк, Тетяна Михайлівна; Романовська, Ольга Леонідівна; Струтинська, Любов Тодорівна |
2021 | Технологія млинців із плодово-овочевої сировини | Данилюк, Інна Петрівна; Струтинська, Любов Тодорівна |
2016 | Технологія страв з кисломолочного сиру та крупів, збагачених органічним йодом | Незвещук-Когут, Тетяна Семенівна; Струтинська, Любов Тодорівна |
2021-12 | Технології ресторанної продукції. Технологія напівфабрикатів страв та кулінарних виробів із риби, рибопродуктів та нерибної водної сировини. | Данилюк, Інна Петрівна; Струтинська, Любов Тодорівна; Адамович, Ольга Степанівна |