Browsing by Author Струтинська, Любов Тодорівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 6 of 6
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Економічне обґрунтування конкурентоспроможності та доцільності виробництва кулінарної продукції з йодовмісною сировиною в закладах ресторанного господарстваПаламарек, Каріна Вікторівна; Струтинська, Любов Тодорівна
2022Кризові явища та їх вплив на функціонування індустрії гостинностіПаламарек, Каріна Вікторівна; Романовська, Ольга Леонідівна; Струтинська, Любов Тодорівна
2021Сфера гостинності Буковини в кризових умовах: стан та перспективи розвиткуКифяк, Василь Федорович; Паламарек, Каріна Вікторівна; Ореховський, Вадим Олегович; Незвещук-Когут, Тетяна Семенівна; Брикова, Тетяна Миколаївна; Гищук, Роман Миколайович; Хитрова, Ольга Аліківна; Данилюк, Інна Петрівна; Марусяк, Тетяна Михайлівна; Романовська, Ольга Леонідівна; Струтинська, Любов Тодорівна
2021Технологія млинців із плодово-овочевої сировиниДанилюк, Інна Петрівна; Струтинська, Любов Тодорівна
2016Технологія страв з кисломолочного сиру та крупів, збагачених органічним йодомНезвещук-Когут, Тетяна Семенівна; Струтинська, Любов Тодорівна
2021-12Технології ресторанної продукції. Технологія напівфабрикатів страв та кулінарних виробів із риби, рибопродуктів та нерибної водної сировини.Данилюк, Інна Петрівна; Струтинська, Любов Тодорівна; Адамович, Ольга Степанівна