Browsing by Author Романовська, Ольга Леонідівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 20
Issue DateTitleAuthor(s)
2016Вплив борошна "Здоров'я" на реологічні характеристики клейковини борошняних сумішейРомановська, Ольга Леонідівна; Кравченко, Михайло Федорович
2016Вплив борошна “Здоров'я” та порошку керобу на технологічні властивості пшеничного борошнаРомановська, Ольга Леонідівна; Кравченко, Михайло Федорович; Данилюк (Череп), Інна Петрівна
2017Динаміка якості бісквітних напівфабрикатів при зберіганніРомановська, Ольга Леонідівна
2021Комплексна оцінка якості бісквітівРомановська, Ольга Леонідівна
2023Композиційні суміші з борошна «Здоров’я» і керобу для нових видів борошняних кондитерських виробівКравченко, Михайло Федорович; Романовська, Ольга Леонідівна
2022Кризові явища та їх вплив на функціонування індустрії гостинностіПаламарек, Каріна Вікторівна; Романовська, Ольга Леонідівна; Струтинська, Любов Тодорівна
2022Моделювання рецептурного складу бісквітів з борошном «Здоров'я»Романовська, Ольга Леонідівна
2019Органолептичний аналіз бісквітних напівфабрикатів з борошном «Здоров’я» та порошком керобуРомановська, Ольга Леонідівна; Кравченко, Михайло Федорович
2021Оцінка економічної ефективності впровадження технології бісквітів на основі борошняних сумішейРомановська, Ольга Леонідівна
2015Реологічні властивості бісквітного тіста з борошном «Здоров’я»Романовська, Ольга Леонідівна; Кравченко, Михайло Федорович; Борук, Сергій Дмитрович
2022-12Ризики в інжинірингу будівель: сутність, причини, напрямки вирішенняДанилюк, Інна Петрівна; Романовська, Ольга Леонідівна
2017Структурно-механічні властивості бісквітного тіста з борошном "Здоров'я"Романовська, Ольга Леонідівна; Кравченко, Михайло Федорович; Піддубний, Володимир Антонович
2015Структурно-механічні властивості випечених бісквітних напівфабрикатів з додаванням борошна «Здоров’я» та порошку керобуРомановська, Ольга Леонідівна; Кравченко, Михайло Федорович; Романенко, Роман Петрович
2021Сфера гостинності Буковини в кризових умовах: стан та перспективи розвиткуКифяк, Василь Федорович; Паламарек, Каріна Вікторівна; Ореховський, Вадим Олегович; Незвещук-Когут, Тетяна Семенівна; Брикова, Тетяна Миколаївна; Гищук, Роман Миколайович; Хитрова, Ольга Аліківна; Данилюк, Інна Петрівна; Марусяк, Тетяна Михайлівна; Романовська, Ольга Леонідівна; Струтинська, Любов Тодорівна
2022-05Технологічні особливості борошняних композиційних сумішейКравченко, Михайло Федорович; Романовська, Ольга Леонідівна; Данилюк, Інна Петрівна
2020Технологія бісквітних напівфабрикатів подовженого терміну зберіганняРомановська, Ольга Леонідівна; Кравченко, Михайло Федорович
2022Технологія медово-житньої закваскиКравченко, Михайло Федорович; Романовська, Ольга Леонідівна
2020Якість бісквітних напівфабрикатів з борошном «Здоров’я» та порошком керобуКравченко, Михайло Федорович; Романовська, Ольга Леонідівна
2023Інноваційні борошняні суміші для кондитерських виробівКравченко, Михайло Федорович; Романовська, Ольга Леонідівна
2023Інноваційні технології борошняних кондитерських виробів з борошняних сумішейКравченко, Михайло Федорович; Романовська, Ольга Леонідівна