Issue Date | Title | Author(s) |
2016 | Вплив борошна "Здоров'я" на реологічні характеристики клейковини борошняних сумішей | Романовська, Ольга Леонідівна; Кравченко, Михайло Федорович |
2016 | Вплив борошна “Здоров'я” та порошку керобу на технологічні властивості пшеничного борошна | Романовська, Ольга Леонідівна; Кравченко, Михайло Федорович; Данилюк (Череп), Інна Петрівна |
2017 | Динаміка якості бісквітних напівфабрикатів при зберіганні | Романовська, Ольга Леонідівна |
2021 | Комплексна оцінка якості бісквітів | Романовська, Ольга Леонідівна |
2023 | Композиційні суміші з борошна «Здоров’я» і керобу для нових видів борошняних кондитерських виробів | Кравченко, Михайло Федорович; Романовська, Ольга Леонідівна |
2022 | Кризові явища та їх вплив на функціонування індустрії гостинності | Паламарек, Каріна Вікторівна; Романовська, Ольга Леонідівна; Струтинська, Любов Тодорівна |
2022 | Моделювання рецептурного складу бісквітів з борошном «Здоров'я» | Романовська, Ольга Леонідівна |
2019 | Органолептичний аналіз бісквітних напівфабрикатів з борошном «Здоров’я» та порошком керобу | Романовська, Ольга Леонідівна; Кравченко, Михайло Федорович |
2021 | Оцінка економічної ефективності впровадження технології бісквітів на основі борошняних сумішей | Романовська, Ольга Леонідівна |
2015 | Реологічні властивості бісквітного тіста з борошном «Здоров’я» | Романовська, Ольга Леонідівна; Кравченко, Михайло Федорович; Борук, Сергій Дмитрович |
2022-12 | Ризики в інжинірингу будівель: сутність, причини, напрямки вирішення | Данилюк, Інна Петрівна; Романовська, Ольга Леонідівна |
2017 | Структурно-механічні властивості бісквітного тіста з борошном "Здоров'я" | Романовська, Ольга Леонідівна; Кравченко, Михайло Федорович; Піддубний, Володимир Антонович |
2015 | Структурно-механічні властивості випечених бісквітних напівфабрикатів з додаванням борошна «Здоров’я» та порошку керобу | Романовська, Ольга Леонідівна; Кравченко, Михайло Федорович; Романенко, Роман Петрович |
2021 | Сфера гостинності Буковини в кризових умовах: стан та перспективи розвитку | Кифяк, Василь Федорович; Паламарек, Каріна Вікторівна; Ореховський, Вадим Олегович; Незвещук-Когут, Тетяна Семенівна; Брикова, Тетяна Миколаївна; Гищук, Роман Миколайович; Хитрова, Ольга Аліківна; Данилюк, Інна Петрівна; Марусяк, Тетяна Михайлівна; Романовська, Ольга Леонідівна; Струтинська, Любов Тодорівна |
2022-05 | Технологічні особливості борошняних композиційних сумішей | Кравченко, Михайло Федорович; Романовська, Ольга Леонідівна; Данилюк, Інна Петрівна |
2020 | Технологія бісквітних напівфабрикатів подовженого терміну зберігання | Романовська, Ольга Леонідівна; Кравченко, Михайло Федорович |
2022 | Технологія медово-житньої закваски | Кравченко, Михайло Федорович; Романовська, Ольга Леонідівна |
2020 | Якість бісквітних напівфабрикатів з борошном «Здоров’я» та порошком керобу | Кравченко, Михайло Федорович; Романовська, Ольга Леонідівна |
2023 | Інноваційні борошняні суміші для кондитерських виробів | Кравченко, Михайло Федорович; Романовська, Ольга Леонідівна |
2023 | Інноваційні технології борошняних кондитерських виробів з борошняних сумішей | Кравченко, Михайло Федорович; Романовська, Ольга Леонідівна |