Browsing by Author Піддубний, Володимир Антонович / Piddubnuy, Volodymyr / Piddubnyi, Volodymyr

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 6 of 6
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Adhesion Effect on Environment Process InjectionStadnyk, Igor; Піддубний, Володимир Антонович / Piddubnuy, Volodymyr / Piddubnyi, Volodymyr; Karpyk, Halyna; Кравченко, Михайло Федорович / Kravchenko, Mihailo / Kravchenko, Mykhail; Hidzhelitskyi, Volodymyr
2020Adhesion of Marzipan Pastes Based on Dry Demineralized WheyStadnyk, Igor; Піддубний, Володимир Антонович / Piddubnuy, Volodymyr / Piddubnyi, Volodymyr; Кравченко, Михайло Федорович / Kravchenko, Mihailo / Kravchenko, Mykhail; Rybchuk, Larysa; Kolomiiets, Olena; Danylo, Svitlana
2021The Effect of Dry Demineralized Whey (DDW) and Coconut Oil on the Rheological Characteristics of the Legume ButterStadnyk, Igor; Піддубний, Володимир Антонович / Piddubnuy, Volodymyr / Piddubnyi, Volodymyr; Кравченко, Михайло Федорович / Kravchenko, Mihailo / Kravchenko, Mykhail; Rybchuk, Larysa; Balaban, Stepan; Veselovska, Taisia
2020The importance of marketing research for the success of restaurant businessПіддубний, Володимир Антонович / Piddubnuy, Volodymyr / Piddubnyi, Volodymyr; Паламарек, Каріна Вікторівна / Palamarek, Karina; Багрій, Конон Леонідович / Bagrii, Konon; Струтинська, Любов Тодорівна / Strutynska, Lyubov
2017Структурно-механічні властивості бісквітного тіста з борошном "Здоров'я"Кравченко, Михайло Федорович / Kravchenko, Mihailo / Kravchenko, Mykhail; Піддубний, Володимир Антонович / Piddubnuy, Volodymyr / Piddubnyi, Volodymyr; Романовська, Ольга Леонідівна / Romanovska, Olha
2022Якість кулінарних виробів на основі борошняної суміші з порошком Atherina ponticaКравченко, Михайло Федорович / Kravchenko, Mihailo / Kravchenko, Mykhail; Піддубний, Володимир Антонович / Piddubnuy, Volodymyr / Piddubnyi, Volodymyr; Данилюк (Череп), Інна Петрівна / Danyliuk, Inna