Issue Date | Title | Author(s) |
2020 | Determining the Rational Concentration of Dry Demineralized Whey in a Formulation for Marzipan Pastes | Кравченко, Михайло Федорович / Kravchenko, Mihailo / Kravchenko, Mykhail; Rybchuk, Larysa; Fedorova, Dina; Romanenko, Roman; Піддубний, Володимир Антонович / Piddubnuy, Volodymyr / Piddubnyi, Volodymyr;; Данилюк (Череп), Інна Петрівна / Danyliuk, Inna; Паламарек, Каріна Вікторівна / Palamarek, Karina; Марусяк, Тетяна Михайлівна / Marusyak, Tatiana; Незвещук-Когут, Тетяна Семенівна / Nezveshchuk-Kohut, Tetiana |
2020 | Determining the rational concentration of dry demineralized whey in a formulationfor marzipan pastes | Кравченко, Михайло Федорович / Kravchenko, Mihailo / Kravchenko, Mykhail; Rybchuk, Larysa; Fedorova, Dina; Romanenko, Roman; Піддубний, Володимир Антонович / Piddubnuy, Volodymyr / Piddubnyi, Volodymyr;; Данилюк (Череп), Інна Петрівна / Danyliuk, Inna; Паламарек, Каріна Вікторівна / Palamarek, Karina; Марусяк, Тетяна Михайлівна / Marusyak, Tatiana; Незвещук-Когут, Тетяна Семенівна / Nezveshchuk-Kohut, Tetiana |
2020-01-22 | Investigation of the influence of glycerin on rheological characteristics of marzipan pastes with dry miner alized whey | Кравченко, Михайло Федорович / Kravchenko, Mihailo / Kravchenko, Mykhail; Rybchuk, Larysa; Fedorova, Dina; Romanenko, Roman; Піддубний, Володимир Антонович / Piddubnuy, Volodymyr / Piddubnyi, Volodymyr;; Данилюк (Череп), Інна Петрівна / Danyliuk, Inna; Паламарек, Каріна Вікторівна / Palamarek, Karina; Марусяк, Тетяна Михайлівна / Marusyak, Tatiana; Незвещук-Когут, Тетяна Семенівна / Nezveshchuk-Kohut, Tetiana |
2020 | Investigation of the Influence of Glycerin on Rheological Characteristics of Marzipan Pastes with Dry Mineralized Whey | Кравченко, Михайло Федорович / Kravchenko, Mihailo / Kravchenko, Mykhail; Rybchuk, Larysa; Fedorova, Dina; Romanenko, Roman; Піддубний, Володимир Антонович / Piddubnuy, Volodymyr / Piddubnyi, Volodymyr;; Данилюк (Череп), Інна Петрівна / Danyliuk, Inna; Паламарек, Каріна Вікторівна / Palamarek, Karina; Марусяк, Тетяна Михайлівна / Marusyak, Tatiana; Незвещук-Когут, Тетяна Семенівна / Nezveshchuk-Kohut, Tetiana |
2019 | Визначення оптимального співвідношення композиційної суміші шротів у технології пісочного печива | Кравченко, Михайло Федорович / Kravchenko, Mihailo / Kravchenko, Mykhail; Михайлик, Віталій Сергійович; Марусяк, Тетяна Михайлівна / Marusyak, Tatiana |
2021 | Реологічні властивості бісквітного тіста з борошном зі спельти | Кравченко, Михайло Федорович / Kravchenko, Mihailo / Kravchenko, Mykhail; Романовська, Ольга Леонідівна / Romanovska, Olha; Марусяк, Тетяна Михайлівна / Marusyak, Tatiana |
2021 | Сфера гостинності Буковини в кризових умовах: стан та перспективи розвитку | Кифяк, Василь Федорович / Kyfiak, Vasyl / Kyfyak, Vasyl; Паламарек, Каріна Вікторівна / Palamarek, Karina; Ореховський, Вадим Олегович / Orehowskyi, Vadym; Незвещук-Когут, Тетяна Семенівна / Nezveshchuk-Kohut, Tetiana; Брикова, Тетяна Миколаївна / Brykova, Tetiana; Гищук, Роман Миколайович / Hyshchuk, Roman; Хитрова, Ольга Аліківна / Khytrova, Olha; Данилюк (Череп), Інна Петрівна / Danyliuk, Inna; Марусяк, Тетяна Михайлівна / Marusyak, Tatiana; Романовська, Ольга Леонідівна / Romanovska, Olha; Струтинська, Любов Тодорівна / Strutynska, Lyubov |
2021 | Якість пісочного печива з композицією шротів | Кравченко, Михайло Федорович / Kravchenko, Mihailo / Kravchenko, Mykhail; Михайлик, Віталій Сергійович; Марусяк, Тетяна Михайлівна / Marusyak, Tatiana |