Browsing by Author Кравченко, Михайло Федорович / Kravchenko, Mihailo / Kravchenko, Mykhail

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 31  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Adhesion Effect on Environment Process InjectionStadnyk, Igor; Піддубний, Володимир Антонович / Piddubnuy, Volodymyr / Piddubnyi, Volodymyr; Karpyk, Halyna; Кравченко, Михайло Федорович / Kravchenko, Mihailo / Kravchenko, Mykhail; Hidzhelitskyi, Volodymyr
2020Adhesion of Marzipan Pastes Based on Dry Demineralized WheyStadnyk, Igor; Піддубний, Володимир Антонович / Piddubnuy, Volodymyr / Piddubnyi, Volodymyr; Кравченко, Михайло Федорович / Kravchenko, Mihailo / Kravchenko, Mykhail; Rybchuk, Larysa; Kolomiiets, Olena; Danylo, Svitlana
2022-08-30Defining Quality Indicators for Sugar Pasteswith Demineralized Whey During StorageRybchuk, Larysa; Вдовічен, Анатолій Анатолійович / Vdovichen, Anatolii; Романовська, Ольга Леонідівна / Romanovska, Olha; Данилюк (Череп), Інна Петрівна / Danyliuk, Inna; Піддубний, Володимир Антонович / Piddubnuy, Volodymyr / Piddubnyi, Volodymyr;; Лошенюк, Ірина Романівна / Losheniuk, Iryna / Loshenyuk, Iryna; Кравченко, Михайло Федорович / Kravchenko, Mihailo / Kravchenko, Mykhail; Yudina, Tatiana; Романенко, Роман Петрович / Romanenko, Roman
2020Determining the Rational Concentration of Dry Demineralized Whey in a Formulation for Marzipan PastesКравченко, Михайло Федорович / Kravchenko, Mihailo / Kravchenko, Mykhail; Rybchuk, Larysa; Fedorova, Dina; Романенко, Роман Петрович / Romanenko, Roman; Піддубний, Володимир Антонович / Piddubnuy, Volodymyr / Piddubnyi, Volodymyr;; Данилюк (Череп), Інна Петрівна / Danyliuk, Inna; Паламарек, Каріна Вікторівна / Palamarek, Karina; Марусяк, Тетяна Михайлівна / Marusyak, Tatiana; Незвещук-Когут, Тетяна Семенівна / Nezveshchuk-Kohut, Tetiana
2020Determining the Rational Concentration of dry Demineralized Whey in a Formulationfor Marzipan PastesКравченко, Михайло Федорович / Kravchenko, Mihailo / Kravchenko, Mykhail; Rybchuk, Larysa; Fedorova, Dina; Романенко, Роман Петрович / Romanenko, Roman; Піддубний, Володимир Антонович / Piddubnuy, Volodymyr / Piddubnyi, Volodymyr;; Данилюк (Череп), Інна Петрівна / Danyliuk, Inna; Паламарек, Каріна Вікторівна / Palamarek, Karina; Марусяк, Тетяна Михайлівна / Marusyak, Tatiana; Незвещук-Когут, Тетяна Семенівна / Nezveshchuk-Kohut, Tetiana
2020-01-22Investigation of the influence of glycerin on rheological characteristics of marzipan pastes with dry miner alized wheyКравченко, Михайло Федорович / Kravchenko, Mihailo / Kravchenko, Mykhail; Rybchuk, Larysa; Fedorova, Dina; Романенко, Роман Петрович / Romanenko, Roman; Піддубний, Володимир Антонович / Piddubnuy, Volodymyr / Piddubnyi, Volodymyr;; Данилюк (Череп), Інна Петрівна / Danyliuk, Inna; Паламарек, Каріна Вікторівна / Palamarek, Karina; Марусяк, Тетяна Михайлівна / Marusyak, Tatiana; Незвещук-Когут, Тетяна Семенівна / Nezveshchuk-Kohut, Tetiana
2020Investigation of the Influence of Glycerin on Rheological Characteristics of Marzipan Pastes with Dry Mineralized WheyКравченко, Михайло Федорович / Kravchenko, Mihailo / Kravchenko, Mykhail; Rybchuk, Larysa; Fedorova, Dina; Романенко, Роман Петрович / Romanenko, Roman; Піддубний, Володимир Антонович / Piddubnuy, Volodymyr / Piddubnyi, Volodymyr;; Данилюк (Череп), Інна Петрівна / Danyliuk, Inna; Паламарек, Каріна Вікторівна / Palamarek, Karina; Марусяк, Тетяна Михайлівна / Marusyak, Tatiana; Незвещук-Когут, Тетяна Семенівна / Nezveshchuk-Kohut, Tetiana
2019Research Into the Structural-Mechanical Properties of Shortbread Dough with Oilseed MealsКравченко, Михайло Федорович / Kravchenko, Mihailo / Kravchenko, Mykhail; Mihailik, Vitalii; Yakymchuk, Dmytro; Dzyundzya, Oksana; Burak, Valentyna; Romanenko, Olena; Valko, Mykola; Korolenko, Evgenia; Osypenkova, Iryna; Bondarchuk, Zoia
2021The Effect of Dry Demineralized Whey (DDW) and Coconut Oil on the Rheological Characteristics of the Legume ButterStadnyk, Igor; Піддубний, Володимир Антонович / Piddubnuy, Volodymyr / Piddubnyi, Volodymyr; Кравченко, Михайло Федорович / Kravchenko, Mihailo / Kravchenko, Mykhail; Rybchuk, Larysa; Balaban, Stepan; Veselovska, Taisia
2019Визначення оптимального співвідношення композиційної суміші шротів у технології пісочного печиваКравченко, Михайло Федорович / Kravchenko, Mihailo / Kravchenko, Mykhail; Михайлик, Віталій Сергійович; Марусяк, Тетяна Михайлівна / Marusyak, Tatiana
2016Вплив борошна "Здоров'я" на реологічні характеристики клейковини борошняних сумішейКравченко, Михайло Федорович / Kravchenko, Mihailo / Kravchenko, Mykhail; Романовська, Ольга Леонідівна / Romanovska, Olha
2016Вплив борошна “Здоров'я” та порошку керобу на технологічні властивості пшеничного борошнаКравченко, Михайло Федорович / Kravchenko, Mihailo / Kravchenko, Mykhail; Романовська, Ольга Леонідівна / Romanovska, Olha; Данилюк (Череп), Інна Петрівна / Danyliuk, Inna
2024Гастрономічний туризм в Україні в умовах воєнного стануКравченко, Михайло Федорович / Kravchenko, Mihailo / Kravchenko, Mykhail; Романовська, Ольга Леонідівна / Romanovska, Olha
2023Композиційні суміші з борошна «Здоров’я» і керобу для нових видів борошняних кондитерських виробівКравченко, Михайло Федорович / Kravchenko, Mihailo / Kravchenko, Mykhail; Романовська, Ольга Леонідівна / Romanovska, Olha
2017Кінетика процесу сушіння рибного концентрату із атерини чорноморськоїКравченко, Михайло Федорович / Kravchenko, Mihailo / Kravchenko, Mykhail; Данилюк (Череп), Інна Петрівна / Danyliuk, Inna; Шаповал, Світлана
2019Обгрунтування технології соусу з композиційною сумішшю грибних порошківКравченко, Михайло Федорович / Kravchenko, Mihailo / Kravchenko, Mykhail; Кублінська, Ірина Анатоліївна
2019Органолептичний аналіз бісквітних напівфабрикатів з борошном «Здоров’я» та порошком керобуКравченко, Михайло Федорович / Kravchenko, Mihailo / Kravchenko, Mykhail; Романовська, Ольга Леонідівна / Romanovska, Olha
2017Перспективи використання дрібних азовочорноморських риб у технологіях харчових концентратівКравченко, Михайло Федорович / Kravchenko, Mihailo / Kravchenko, Mykhail; Данилюк (Череп), Інна Петрівна / Danyliuk, Inna
2015Реологічні властивості бісквітного тіста з борошном «Здоров’я»Кравченко, Михайло Федорович / Kravchenko, Mihailo / Kravchenko, Mykhail; Романовська, Ольга Леонідівна / Romanovska, Olha; Борук, Сергій Дмитрович
2021Реологічні властивості бісквітного тіста з борошном зі спельтиКравченко, Михайло Федорович / Kravchenko, Mihailo / Kravchenko, Mykhail; Романовська, Ольга Леонідівна / Romanovska, Olha; Марусяк, Тетяна Михайлівна / Marusyak, Tatiana