Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Репозитарій ЧТЕІ ДТЕУ
Browsing by Author Кравченко, Михайло Федорович / Kravchenko, Mihailo / Kravchenko, Mykhail
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 31
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2020
Adhesion Effect on Environment Process Injection
Stadnyk, Igor
;
Піддубний, Володимир Антонович / Piddubnuy, Volodymyr / Piddubnyi, Volodymyr
;
Karpyk, Halyna
;
Кравченко, Михайло Федорович / Kravchenko, Mihailo / Kravchenko, Mykhail
;
Hidzhelitskyi, Volodymyr
2020
Adhesion of Marzipan Pastes Based on Dry Demineralized Whey
Stadnyk, Igor
;
Піддубний, Володимир Антонович / Piddubnuy, Volodymyr / Piddubnyi, Volodymyr
;
Кравченко, Михайло Федорович / Kravchenko, Mihailo / Kravchenko, Mykhail
;
Rybchuk, Larysa
;
Kolomiiets, Olena
;
Danylo, Svitlana
2022-08-30
Defining Quality Indicators for Sugar Pasteswith Demineralized Whey During Storage
Rybchuk, Larysa
;
Вдовічен, Анатолій Анатолійович / Vdovichen, Anatolii
;
Романовська, Ольга Леонідівна / Romanovska, Olha
;
Данилюк (Череп), Інна Петрівна / Danyliuk, Inna
;
Піддубний, Володимир Антонович / Piddubnuy, Volodymyr / Piddubnyi, Volodymyr;
;
Лошенюк, Ірина Романівна / Losheniuk, Iryna / Loshenyuk, Iryna
;
Кравченко, Михайло Федорович / Kravchenko, Mihailo / Kravchenko, Mykhail
;
Yudina, Tatiana
;
Романенко, Роман Петрович / Romanenko, Roman
2020
Determining the Rational Concentration of Dry Demineralized Whey in a Formulation for Marzipan Pastes
Кравченко, Михайло Федорович / Kravchenko, Mihailo / Kravchenko, Mykhail
;
Rybchuk, Larysa
;
Fedorova, Dina
;
Романенко, Роман Петрович / Romanenko, Roman
;
Піддубний, Володимир Антонович / Piddubnuy, Volodymyr / Piddubnyi, Volodymyr;
;
Данилюк (Череп), Інна Петрівна / Danyliuk, Inna
;
Паламарек, Каріна Вікторівна / Palamarek, Karina
;
Марусяк, Тетяна Михайлівна / Marusyak, Tatiana
;
Незвещук-Когут, Тетяна Семенівна / Nezveshchuk-Kohut, Tetiana
2020
Determining the Rational Concentration of dry Demineralized Whey in a Formulationfor Marzipan Pastes
Кравченко, Михайло Федорович / Kravchenko, Mihailo / Kravchenko, Mykhail
;
Rybchuk, Larysa
;
Fedorova, Dina
;
Романенко, Роман Петрович / Romanenko, Roman
;
Піддубний, Володимир Антонович / Piddubnuy, Volodymyr / Piddubnyi, Volodymyr;
;
Данилюк (Череп), Інна Петрівна / Danyliuk, Inna
;
Паламарек, Каріна Вікторівна / Palamarek, Karina
;
Марусяк, Тетяна Михайлівна / Marusyak, Tatiana
;
Незвещук-Когут, Тетяна Семенівна / Nezveshchuk-Kohut, Tetiana
2020-01-22
Investigation of the influence of glycerin on rheological characteristics of marzipan pastes with dry miner alized whey
Кравченко, Михайло Федорович / Kravchenko, Mihailo / Kravchenko, Mykhail
;
Rybchuk, Larysa
;
Fedorova, Dina
;
Романенко, Роман Петрович / Romanenko, Roman
;
Піддубний, Володимир Антонович / Piddubnuy, Volodymyr / Piddubnyi, Volodymyr;
;
Данилюк (Череп), Інна Петрівна / Danyliuk, Inna
;
Паламарек, Каріна Вікторівна / Palamarek, Karina
;
Марусяк, Тетяна Михайлівна / Marusyak, Tatiana
;
Незвещук-Когут, Тетяна Семенівна / Nezveshchuk-Kohut, Tetiana
2020
Investigation of the Influence of Glycerin on Rheological Characteristics of Marzipan Pastes with Dry Mineralized Whey
Кравченко, Михайло Федорович / Kravchenko, Mihailo / Kravchenko, Mykhail
;
Rybchuk, Larysa
;
Fedorova, Dina
;
Романенко, Роман Петрович / Romanenko, Roman
;
Піддубний, Володимир Антонович / Piddubnuy, Volodymyr / Piddubnyi, Volodymyr;
;
Данилюк (Череп), Інна Петрівна / Danyliuk, Inna
;
Паламарек, Каріна Вікторівна / Palamarek, Karina
;
Марусяк, Тетяна Михайлівна / Marusyak, Tatiana
;
Незвещук-Когут, Тетяна Семенівна / Nezveshchuk-Kohut, Tetiana
2019
Research Into the Structural-Mechanical Properties of Shortbread Dough with Oilseed Meals
Кравченко, Михайло Федорович / Kravchenko, Mihailo / Kravchenko, Mykhail
;
Mihailik, Vitalii
;
Yakymchuk, Dmytro
;
Dzyundzya, Oksana
;
Burak, Valentyna
;
Romanenko, Olena
;
Valko, Mykola
;
Korolenko, Evgenia
;
Osypenkova, Iryna
;
Bondarchuk, Zoia
2021
The Effect of Dry Demineralized Whey (DDW) and Coconut Oil on the Rheological Characteristics of the Legume Butter
Stadnyk, Igor
;
Піддубний, Володимир Антонович / Piddubnuy, Volodymyr / Piddubnyi, Volodymyr
;
Кравченко, Михайло Федорович / Kravchenko, Mihailo / Kravchenko, Mykhail
;
Rybchuk, Larysa
;
Balaban, Stepan
;
Veselovska, Taisia
2019
Визначення оптимального співвідношення композиційної суміші шротів у технології пісочного печива
Кравченко, Михайло Федорович / Kravchenko, Mihailo / Kravchenko, Mykhail
;
Михайлик, Віталій Сергійович
;
Марусяк, Тетяна Михайлівна / Marusyak, Tatiana
2016
Вплив борошна "Здоров'я" на реологічні характеристики клейковини борошняних сумішей
Кравченко, Михайло Федорович / Kravchenko, Mihailo / Kravchenko, Mykhail
;
Романовська, Ольга Леонідівна / Romanovska, Olha
2016
Вплив борошна “Здоров'я” та порошку керобу на технологічні властивості пшеничного борошна
Кравченко, Михайло Федорович / Kravchenko, Mihailo / Kravchenko, Mykhail
;
Романовська, Ольга Леонідівна / Romanovska, Olha
;
Данилюк (Череп), Інна Петрівна / Danyliuk, Inna
2024
Гастрономічний туризм в Україні в умовах воєнного стану
Кравченко, Михайло Федорович / Kravchenko, Mihailo / Kravchenko, Mykhail
;
Романовська, Ольга Леонідівна / Romanovska, Olha
2023
Композиційні суміші з борошна «Здоров’я» і керобу для нових видів борошняних кондитерських виробів
Кравченко, Михайло Федорович / Kravchenko, Mihailo / Kravchenko, Mykhail
;
Романовська, Ольга Леонідівна / Romanovska, Olha
2017
Кінетика процесу сушіння рибного концентрату із атерини чорноморської
Кравченко, Михайло Федорович / Kravchenko, Mihailo / Kravchenko, Mykhail
;
Данилюк (Череп), Інна Петрівна / Danyliuk, Inna
;
Шаповал, Світлана
2019
Обгрунтування технології соусу з композиційною сумішшю грибних порошків
Кравченко, Михайло Федорович / Kravchenko, Mihailo / Kravchenko, Mykhail
;
Кублінська, Ірина Анатоліївна
2019
Органолептичний аналіз бісквітних напівфабрикатів з борошном «Здоров’я» та порошком керобу
Кравченко, Михайло Федорович / Kravchenko, Mihailo / Kravchenko, Mykhail
;
Романовська, Ольга Леонідівна / Romanovska, Olha
2017
Перспективи використання дрібних азовочорноморських риб у технологіях харчових концентратів
Кравченко, Михайло Федорович / Kravchenko, Mihailo / Kravchenko, Mykhail
;
Данилюк (Череп), Інна Петрівна / Danyliuk, Inna
2015
Реологічні властивості бісквітного тіста з борошном «Здоров’я»
Кравченко, Михайло Федорович / Kravchenko, Mihailo / Kravchenko, Mykhail
;
Романовська, Ольга Леонідівна / Romanovska, Olha
;
Борук, Сергій Дмитрович
2021
Реологічні властивості бісквітного тіста з борошном зі спельти
Кравченко, Михайло Федорович / Kravchenko, Mihailo / Kravchenko, Mykhail
;
Романовська, Ольга Леонідівна / Romanovska, Olha
;
Марусяк, Тетяна Михайлівна / Marusyak, Tatiana