Browsing by Author Кравченко, Михайло Федорович

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 20
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Визначення оптимального співвідношення композиційної суміші шротів у технології пісочного печиваКравченко, Михайло Федорович; Михайлик, Віталій Сергійович; Марусяк, Тетяна Михайлівна
2016Вплив борошна "Здоров'я" на реологічні характеристики клейковини борошняних сумішейРомановська, Ольга Леонідівна; Кравченко, Михайло Федорович
2016Вплив борошна “Здоров'я” та порошку керобу на технологічні властивості пшеничного борошнаРомановська, Ольга Леонідівна; Кравченко, Михайло Федорович; Данилюк (Череп), Інна Петрівна
2023Композиційні суміші з борошна «Здоров’я» і керобу для нових видів борошняних кондитерських виробівКравченко, Михайло Федорович; Романовська, Ольга Леонідівна
2017Кінетика процесу сушіння рибного концентрату із атерини чорноморськоїДанилюк, Інна Петрівна; Кравченко, Михайло Федорович; Шаповал, Світлана
2019Обгрунтування технології соусу з композиційною сумішшю грибних порошківКравченко, Михайло Федорович; Кублінська, Ірина Анатоліївна
2019Органолептичний аналіз бісквітних напівфабрикатів з борошном «Здоров’я» та порошком керобуРомановська, Ольга Леонідівна; Кравченко, Михайло Федорович
2017Перспективи використання дрібних азовочорноморських риб у технологіях харчових концентратівДанилюк, Інна Петрівна; Кравченко, Михайло Федорович
2015Реологічні властивості бісквітного тіста з борошном «Здоров’я»Романовська, Ольга Леонідівна; Кравченко, Михайло Федорович; Борук, Сергій Дмитрович
2017Структурно-механічні властивості бісквітного тіста з борошном "Здоров'я"Романовська, Ольга Леонідівна; Кравченко, Михайло Федорович; Піддубний, Володимир Антонович
2015Структурно-механічні властивості випечених бісквітних напівфабрикатів з додаванням борошна «Здоров’я» та порошку керобуРомановська, Ольга Леонідівна; Кравченко, Михайло Федорович; Романенко, Роман Петрович
2022-05Технологічні особливості борошняних композиційних сумішейКравченко, Михайло Федорович; Романовська, Ольга Леонідівна; Данилюк, Інна Петрівна
2020Технологія бісквітних напівфабрикатів подовженого терміну зберіганняРомановська, Ольга Леонідівна; Кравченко, Михайло Федорович
2017-06-07Технологія концентрату з атерини чорноморськоїДанилюк, Інна Петрівна; Кравченко, Михайло Федорович
2022Технологія медово-житньої закваскиКравченко, Михайло Федорович; Романовська, Ольга Леонідівна
2020Якість бісквітних напівфабрикатів з борошном «Здоров’я» та порошком керобуКравченко, Михайло Федорович; Романовська, Ольга Леонідівна
2022Якість кулінарних виробів на основі борошняної суміші з порошком Atherina ponticaКравченко, Михайло Федорович; Піддубний, Володимир Антонович; Данилюк (Череп), Інна Петрівна
2021Якість пісочного печива з композицією шротівКравченко, Михайло Федорович; Михайлик, Віталій Сергійович; Марусяк, Тетяна Михайлівна
2023Інноваційні борошняні суміші для кондитерських виробівКравченко, Михайло Федорович; Романовська, Ольга Леонідівна
2023Інноваційні технології борошняних кондитерських виробів з борошняних сумішейКравченко, Михайло Федорович; Романовська, Ольга Леонідівна