Issue Date | Title | Author(s) |
2019 | Визначення оптимального співвідношення композиційної суміші шротів у технології пісочного печива | Кравченко, Михайло Федорович; Михайлик, Віталій Сергійович; Марусяк, Тетяна Михайлівна |
2016 | Вплив борошна "Здоров'я" на реологічні характеристики клейковини борошняних сумішей | Романовська, Ольга Леонідівна; Кравченко, Михайло Федорович |
2016 | Вплив борошна “Здоров'я” та порошку керобу на технологічні властивості пшеничного борошна | Романовська, Ольга Леонідівна; Кравченко, Михайло Федорович; Данилюк (Череп), Інна Петрівна |
2023 | Композиційні суміші з борошна «Здоров’я» і керобу для нових видів борошняних кондитерських виробів | Кравченко, Михайло Федорович; Романовська, Ольга Леонідівна |
2017 | Кінетика процесу сушіння рибного концентрату із атерини чорноморської | Данилюк, Інна Петрівна; Кравченко, Михайло Федорович; Шаповал, Світлана |
2019 | Обгрунтування технології соусу з композиційною сумішшю грибних порошків | Кравченко, Михайло Федорович; Кублінська, Ірина Анатоліївна |
2019 | Органолептичний аналіз бісквітних напівфабрикатів з борошном «Здоров’я» та порошком керобу | Романовська, Ольга Леонідівна; Кравченко, Михайло Федорович |
2017 | Перспективи використання дрібних азовочорноморських риб у технологіях харчових концентратів | Данилюк, Інна Петрівна; Кравченко, Михайло Федорович |
2015 | Реологічні властивості бісквітного тіста з борошном «Здоров’я» | Романовська, Ольга Леонідівна; Кравченко, Михайло Федорович; Борук, Сергій Дмитрович |
2017 | Структурно-механічні властивості бісквітного тіста з борошном "Здоров'я" | Романовська, Ольга Леонідівна; Кравченко, Михайло Федорович; Піддубний, Володимир Антонович |
2015 | Структурно-механічні властивості випечених бісквітних напівфабрикатів з додаванням борошна «Здоров’я» та порошку керобу | Романовська, Ольга Леонідівна; Кравченко, Михайло Федорович; Романенко, Роман Петрович |
2022-05 | Технологічні особливості борошняних композиційних сумішей | Кравченко, Михайло Федорович; Романовська, Ольга Леонідівна; Данилюк, Інна Петрівна |
2020 | Технологія бісквітних напівфабрикатів подовженого терміну зберігання | Романовська, Ольга Леонідівна; Кравченко, Михайло Федорович |
2017-06-07 | Технологія концентрату з атерини чорноморської | Данилюк, Інна Петрівна; Кравченко, Михайло Федорович |
2022 | Технологія медово-житньої закваски | Кравченко, Михайло Федорович; Романовська, Ольга Леонідівна |
2020 | Якість бісквітних напівфабрикатів з борошном «Здоров’я» та порошком керобу | Кравченко, Михайло Федорович; Романовська, Ольга Леонідівна |
2022 | Якість кулінарних виробів на основі борошняної суміші з порошком Atherina pontica | Кравченко, Михайло Федорович; Піддубний, Володимир Антонович; Данилюк (Череп), Інна Петрівна |
2021 | Якість пісочного печива з композицією шротів | Кравченко, Михайло Федорович; Михайлик, Віталій Сергійович; Марусяк, Тетяна Михайлівна |
2023 | Інноваційні борошняні суміші для кондитерських виробів | Кравченко, Михайло Федорович; Романовська, Ольга Леонідівна |
2023 | Інноваційні технології борошняних кондитерських виробів з борошняних сумішей | Кравченко, Михайло Федорович; Романовська, Ольга Леонідівна |