Browsing by Author Данилюк, Інна Петрівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 9 of 9
Issue DateTitleAuthor(s)
2017Кінетика процесу сушіння рибного концентрату із атерини чорноморськоїДанилюк, Інна Петрівна; Кравченко, Михайло Федорович; Шаповал, Світлана
2017Перспективи використання дрібних азовочорноморських риб у технологіях харчових концентратівДанилюк, Інна Петрівна; Кравченко, Михайло Федорович
2022-12Ризики в інжинірингу будівель: сутність, причини, напрямки вирішенняДанилюк, Інна Петрівна; Романовська, Ольга Леонідівна
2021Сфера гостинності Буковини в кризових умовах: стан та перспективи розвиткуКифяк, Василь Федорович; Паламарек, Каріна Вікторівна; Ореховський, Вадим Олегович; Незвещук-Когут, Тетяна Семенівна; Брикова, Тетяна Миколаївна; Гищук, Роман Миколайович; Хитрова, Ольга Аліківна; Данилюк, Інна Петрівна; Марусяк, Тетяна Михайлівна; Романовська, Ольга Леонідівна; Струтинська, Любов Тодорівна
2022-05Технологічні особливості борошняних композиційних сумішейКравченко, Михайло Федорович; Романовська, Ольга Леонідівна; Данилюк, Інна Петрівна
2017-06-07Технологія концентрату з атерини чорноморськоїДанилюк, Інна Петрівна; Кравченко, Михайло Федорович
2021Технологія млинців із плодово-овочевої сировиниДанилюк, Інна Петрівна; Струтинська, Любов Тодорівна
2017Технологія прісного тіста із порошком atherina pontica та борошном пророщеного зерна пшениціДанилюк, Інна Петрівна
2021-12Технології ресторанної продукції. Технологія напівфабрикатів страв та кулінарних виробів із риби, рибопродуктів та нерибної водної сировини.Данилюк, Інна Петрівна; Струтинська, Любов Тодорівна; Адамович, Ольга Степанівна