Просмотр коллекции по группе - По автору Гревцева, Наталія Вячеславівна / Grevtseva, Nataliya
Отображение результатов 1 до 4 из 4
Дата публикации | Название | Автор(ы) |
2018 | The Influence of Grape Powders on the Rheological Properties of Dough and Characteristics of the Quality of Butter Biscuits | Брикова, Тетяна Миколаївна / Brykova, Tetiana; Самохвалова, Ольга Володимирівна / Samohvalova, Olha; Гревцева, Наталія Вячеславівна / Grevtseva, Nataliya; Касабова К.Р. / Kasabova, K.; Григоренко А.М. / Grygorenko, A. |
2016 | Influence of grape seed powder on the quality of bisquits | Самохвалова, Ольга Володимирівна / Samohvalova, Olha; Гревцева, Наталія Вячеславівна / Grevtseva, Nataliya; Брикова, Тетяна Миколаївна / Brykova, Tetiana; Григоренко А.М. / Grygorenko, A. |
2020 | Вплив виноградних порошків на якість і властивості кондитерської продукції | Гревцева, Наталія Вячеславівна / Grevtseva, Nataliya; Брикова, Тетяна Миколаївна / Brykova, Tetiana; Городиська, Олена Володимирівна |
2016 | Зміна показників якості пісочного печива з додаванням виноградного порошку під час зберігання | Брикова, Тетяна Миколаївна / Brykova, Tetiana; Гревцева, Наталія Вячеславівна / Grevtseva, Nataliya; Самохвалова, Ольга Володимирівна / Samohvalova, Olha |