Skip navigation
Главная страница
Просмотреть
Разделы
и коллекции
Browse Items by:
По дате
По автору
По заглавию
По тематике
Справка
Language
English
русский
українська
Зарегистрированным:
Мой архив
ресурсов
Обновления на e-mail
Редактировать профиль
Репозитарій ЧТЕІ ДТЕУ
Просмотр коллекции по группе - По автору Брикова, Тетяна Миколаївна / Brykova, Tetiana
Перейти к:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
или введите несколько первых букв:
Сортировка:
по заглавию
по дате публикации
по дате сохранения
Упорядочнить:
по возрастанию
по убыванию
Вывести на страницу:
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Авторы:
все
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Отображение результатов 1 до 20 из 26
дальше >
Дата публикации
Название
Автор(ы)
2025
Determining the influence of vegetable powders on the formation of ginger cookie quality
Lapytska, Nadiia
;
Shkliaiev, Oleksii
;
Stepankova, Galyna
;
Novik, Anna
;
Hrevtseva, Nataliia
;
Shydakova-Kameniuka, Olena
;
Брикова, Тетяна Миколаївна / Brykova, Tetiana
;
Gontar, Tatiana
;
Gorodyska, Olena
;
Vasylenko, Olha
2025
Developing a Recipe and Technology for Making Gluten-free Desserts for Patients with Celiac Disease
Брикова, Тетяна Миколаївна / Brykova, Tetiana
2018
The Influence of Grape Powders on the Rheological Properties of Dough and Characteristics of the Quality of Butter Biscuits
Брикова, Тетяна Миколаївна / Brykova, Tetiana
;
Самохвалова, Ольга Володимирівна / Samohvalova, Olha
;
Гревцева, Наталія Вячеславівна / Grevtseva, Nataliya
;
Касабова К.Р. / Kasabova, K.
;
Григоренко А.М. / Grygorenko, A.
2016
Influence of grape seed powder on the quality of bisquits
Самохвалова, Ольга Володимирівна / Samohvalova, Olha
;
Гревцева, Наталія Вячеславівна / Grevtseva, Nataliya
;
Брикова, Тетяна Миколаївна / Brykova, Tetiana
;
Григоренко А.М. / Grygorenko, A.
2023
Social and Economic Potential of the EU Countries’ Tourism and Hospitality Industry
Брикова, Тетяна Миколаївна / Brykova, Tetiana
2025
Адаптація готельно-ресторанного бізнесу міста Чернівці до викликів у міжнародних економічних відносинах
Брикова, Тетяна Миколаївна / Brykova, Tetiana
2022
Використання кефіру та масла для виробництва інноваційного кисломолочного сиру
Брикова, Тетяна Миколаївна / Brykova, Tetiana
2023
Використання теорії ігор для формування рекомендаційного механізму ресторанних послуг
Брикова, Тетяна Миколаївна / Brykova, Tetiana
2024
Використання штучного інтелекту у готельно-ресторанному бізнесі: від автоматизації процесів до персоналізованого обслуговування
Брикова, Тетяна Миколаївна / Brykova, Tetiana
2023
Використання інтернет-маркетингу як інструменту розвитку ресторанного бізнесу
Брикова, Тетяна Миколаївна / Brykova, Tetiana
;
Романовська, Ольга Леонідівна / Romanovska, Olha
2024
Виноробство та виноградарство в Україні: енотуризм, міжнародне співробітництво та мистецтво сомельє в умовах війни
Брикова, Тетяна Миколаївна / Brykova, Tetiana
2020
Вплив виноградних порошків на якість і властивості кондитерської продукції
Гревцева, Наталія Вячеславівна / Grevtseva, Nataliya
;
Брикова, Тетяна Миколаївна / Brykova, Tetiana
;
Городиська, Олена Володимирівна
2022
Вплив пандемії COVID-19 на стан готельно-ресторанного бізнесу в Україні
Брикова, Тетяна Миколаївна / Brykova, Tetiana
2023
Готельно-ресторанний бізнес: тенденції галузі в умовах кризових явищ та перспективи повоєнного розвитку
Брикова, Тетяна Миколаївна / Brykova, Tetiana
2016
Зміна показників якості пісочного печива з додаванням виноградного порошку під час зберігання
Брикова, Тетяна Миколаївна / Brykova, Tetiana
;
Гревцева, Наталія Вячеславівна / Grevtseva, Nataliya
;
Самохвалова, Ольга Володимирівна / Samohvalova, Olha
2022
Комплаєнс готельного бізнесу в умовах пандемії: наукова обгрунтованість та порядок здійснення
Брикова, Тетяна Миколаївна / Brykova, Tetiana
2025
Особливості розвитку виноробства у перспективних виноробних регіонах України
Брикова, Тетяна Миколаївна / Brykova, Tetiana
2022
Перспективні технології печива для підтримки роботи ресторанного бізнесу в умовах військового стану
Брикова, Тетяна Миколаївна / Brykova, Tetiana
;
Незвещук-Когут, Тетяна Семенівна / Nezveshchuk-Kohut, Tetiana
2022
Поживні характеристики яблучного соку та яблучних вичавків як пектиновмісної сировини
Брикова, Тетяна Миколаївна / Brykova, Tetiana
2025
Реалізація стратегії просування готельно-ресторанних послуг в умовах конкуренції
Брикова, Тетяна Миколаївна / Brykova, Tetiana