Browsing by Author Брикова, Тетяна Миколаївна / Brykova, Tetiana

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 26  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2025Determining the influence of vegetable powders on the formation of ginger cookie qualityLapytska, Nadiia; Shkliaiev, Oleksii; Stepankova, Galyna; Novik, Anna; Hrevtseva, Nataliia; Shydakova-Kameniuka, Olena; Брикова, Тетяна Миколаївна / Brykova, Tetiana; Gontar, Tatiana; Gorodyska, Olena; Vasylenko, Olha
2025Developing a Recipe and Technology for Making Gluten-free Desserts for Patients with Celiac DiseaseБрикова, Тетяна Миколаївна / Brykova, Tetiana
2018The Influence of Grape Powders on the Rheological Properties of Dough and Characteristics of the Quality of Butter BiscuitsБрикова, Тетяна Миколаївна / Brykova, Tetiana; Самохвалова, Ольга Володимирівна / Samohvalova, Olha; Гревцева, Наталія Вячеславівна / Grevtseva, Nataliya; Касабова К.Р. / Kasabova, K.; Григоренко А.М. / Grygorenko, A.
2016Influence of grape seed powder on the quality of bisquitsСамохвалова, Ольга Володимирівна / Samohvalova, Olha; Гревцева, Наталія Вячеславівна / Grevtseva, Nataliya; Брикова, Тетяна Миколаївна / Brykova, Tetiana; Григоренко А.М. / Grygorenko, A.
2023Social and Economic Potential of the EU Countries’ Tourism and Hospitality IndustryБрикова, Тетяна Миколаївна / Brykova, Tetiana
2025Адаптація готельно-ресторанного бізнесу міста Чернівці до викликів у міжнародних економічних відносинахБрикова, Тетяна Миколаївна / Brykova, Tetiana
2022Використання кефіру та масла для виробництва інноваційного кисломолочного сируБрикова, Тетяна Миколаївна / Brykova, Tetiana
2023Використання теорії ігор для формування рекомендаційного механізму ресторанних послугБрикова, Тетяна Миколаївна / Brykova, Tetiana
2024Використання штучного інтелекту у готельно-ресторанному бізнесі: від автоматизації процесів до персоналізованого обслуговуванняБрикова, Тетяна Миколаївна / Brykova, Tetiana
2023Використання інтернет-маркетингу як інструменту розвитку ресторанного бізнесуБрикова, Тетяна Миколаївна / Brykova, Tetiana; Романовська, Ольга Леонідівна / Romanovska, Olha
2024Виноробство та виноградарство в Україні: енотуризм, міжнародне співробітництво та мистецтво сомельє в умовах війниБрикова, Тетяна Миколаївна / Brykova, Tetiana
2020Вплив виноградних порошків на якість і властивості кондитерської продукціїГревцева, Наталія Вячеславівна / Grevtseva, Nataliya; Брикова, Тетяна Миколаївна / Brykova, Tetiana; Городиська, Олена Володимирівна
2022Вплив пандемії COVID-19 на стан готельно-ресторанного бізнесу в УкраїніБрикова, Тетяна Миколаївна / Brykova, Tetiana
2023Готельно-ресторанний бізнес: тенденції галузі в умовах кризових явищ та перспективи повоєнного розвиткуБрикова, Тетяна Миколаївна / Brykova, Tetiana
2016Зміна показників якості пісочного печива з додаванням виноградного порошку під час зберіганняБрикова, Тетяна Миколаївна / Brykova, Tetiana; Гревцева, Наталія Вячеславівна / Grevtseva, Nataliya; Самохвалова, Ольга Володимирівна / Samohvalova, Olha
2022Комплаєнс готельного бізнесу в умовах пандемії: наукова обгрунтованість та порядок здійсненняБрикова, Тетяна Миколаївна / Brykova, Tetiana
2025Особливості розвитку виноробства у перспективних виноробних регіонах УкраїниБрикова, Тетяна Миколаївна / Brykova, Tetiana
2022Перспективні технології печива для підтримки роботи ресторанного бізнесу в умовах військового стануБрикова, Тетяна Миколаївна / Brykova, Tetiana; Незвещук-Когут, Тетяна Семенівна / Nezveshchuk-Kohut, Tetiana
2022Поживні характеристики яблучного соку та яблучних вичавків як пектиновмісної сировиниБрикова, Тетяна Миколаївна / Brykova, Tetiana
2025Реалізація стратегії просування готельно-ресторанних послуг в умовах конкуренціїБрикова, Тетяна Миколаївна / Brykova, Tetiana