Skip navigation
Домівка
Перегляд
Фонди та зібрання
Огляд матеріалів:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
русский
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Репозитарій ЧТЕІ ДТЕУ
Перегляд зібрання за групою - Теми recipe
Перейти до:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
або ж введіть декілька перших літер:
Сортування:
за заголовком
за датою випуску
за датою збереження
Впорядкування:
за зростанням
за спаданням
Вивести на сторінку:
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Автори:
Усі
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Результати від 1 до 7 із 7
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2025
Розширення асортименту безглютенових супів-пюре та організація їх виробництва (на матеріалах ресторану «Хата»)
Стефак, Святослав Васильович
2025
Удосконалення страв з дичини та їх якість (на матеріалах ресторану «Flora Club»)
Терицану, Вадим Васильович
2025
Удосконалення технології та дослідження якості боулів (на матеріалах закладу ресторанного господарства «Bla Bla Bar»)
Литвин, Марія Дмитрівна
2025
Удосконалення технології хлібобулочних виробів (на матеріалах ресторану «Broyt»)
Руснак, Віталій Васильович
2024
Інноваційні технології безглютенових вафель з використанням кукурудзяного та рисового борошна
Бочарова, Наталія Юріївна
2024
Інноваційні технології борошняних кондитерських виробів з пісочного тіста з шротом волоського горіха
Дяговець, Денис Анатолійович
2024
Інноваційні технології заморожених десертів, які здатні протидіяти COVID-19
Божек, Дмитро Ігорович