Перегляд зібрання за групою - Теми recipe

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 1 до 7 із 7
Дата випускуНазваАвтор(и)
2025Розширення асортименту безглютенових супів-пюре та організація їх виробництва (на матеріалах ресторану «Хата»)Стефак, Святослав Васильович
2025Удосконалення страв з дичини та їх якість (на матеріалах ресторану «Flora Club»)Терицану, Вадим Васильович
2025Удосконалення технології та дослідження якості боулів (на матеріалах закладу ресторанного господарства «Bla Bla Bar»)Литвин, Марія Дмитрівна
2025Удосконалення технології хлібобулочних виробів (на матеріалах ресторану «Broyt»)Руснак, Віталій Васильович
2024Інноваційні технології безглютенових вафель з використанням кукурудзяного та рисового борошнаБочарова, Наталія Юріївна
2024Інноваційні технології борошняних кондитерських виробів з пісочного тіста з шротом волоського горіхаДяговець, Денис Анатолійович
2024Інноваційні технології заморожених десертів, які здатні протидіяти COVID-19Божек, Дмитро Ігорович