Просмотр коллекции по группе - По тематике quality

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
или введите несколько первых букв:  
Отображение результатов 1 до 20 из 42  дальше >
Дата публикацииНазваниеАвтор(ы)
2015Економічне обґрунтування параметрів якості та безпечності харчових продуктівГут, Любов Василівна / Gut, Liubov
2018Кадрове забезпечення якості системи управління підприємствомДолга, Галина Венедиктівна / Dolha, Halyna
2021Комплексна оцінка якості бісквітівРомановська, Ольга Леонідівна / Romanovska, Olha
2018Методичні аспекти оцінки якості послуг комунальних підприємств щодо поводження з твердими побутовими відходамиРилєєв, Сергій Володимирович / Rylieiev, Serhii; Скрипник, Микола Євгенович / Skrypnyk, Mykola
2014Необхідність використання статистичних методів при оцінці якості педагогічної продукціїАдамова, Ірина Захарівна; Багрій, Конон Леонідович / Bagrii, Konon
2015Проблеми та напрями підвищення ефективності управління якістю обслуговування на туристичних підприємствахНезвещук-Когут, Тетяна Семенівна / Nezveshchuk-Kohut, Tetiana
2021Проблеми управління якістю обслуговування у сфері торгівліЧичун, Валентина Андріївна / Chychun, Valentyna
2025Розширення асортименту та розроблення технологій ресторанної продукції з гарбуза (на матеріалах ресторану «Файно»)Кошурба, Анастасія Василівна
2025Розширення асортименту та розроблення технологій холодних закусок з млинцевого тіста (на матеріалах коворкінг-кафе «Незабаром»)Симака, Богдан Ілліч
2016Стратегії управління якістю послуг та продуктів у галузі туризму на засадах впровадження моделей якості, підготовки персоналу та корпоративної культури підприємствНезвещук-Когут, Тетяна Семенівна / Nezveshchuk-Kohut, Tetiana; Чорний, Богдан Сергійович
2017Сучасні критерії інформаційної якості товарівБозуленко, Олена Ярославівна / Bozulenko Olena; Шкабара, Тетяна Леонідівна
2021Технологія млинців із плодово-овочевої сировиниДанилюк (Череп), Інна Петрівна / Danyliuk, Inna; Струтинська, Любов Тодорівна / Strutynska, Lyubov
2025Технологія супів-пюре виготовлених в апаратах «Thermomix» (на матеріалах ресторану «Буковинська зірка»)Козачук, Максим Олександрович
2025Технологія і якість страв з птиці, виготовлених в апаратах «sous vide» (на матеріалах ресторану «Панська гуральня»)Грубляк, Сергій Васильович
2025Удосконалення сервісної компетентності персоналу (на матеріалах готелю 4* «ASTORIA HOTEL»)Заболотна, Анастасія Віталіївна
2024Удосконалення технологій та дослідження якості десертів із заварного тіста (на матеріалах кав'ярні «Coffe Records»)Костиник, Іванна Богданівна
2024Удосконалення технології пудингу з використанням борошна кіноаГур’янова, Тетяна Олександрівна
2025Удосконалення технології страв з овочів для дитячого харчування (на матеріалах ресторану «Панська гуральня»)Венгер, Ангеліна Анатоліївна
2025Удосконалення технології та дослідження кості веганських десертів ( на матеріалах ресторану «Vinoteka» м. Івано-Франківськ)Мозулевський, Володимир Миколайович
2025Удосконалення технології та дослідження якості борошняних кондитерських виробів із заварного тіста (на матеріалах ресторану «Freidora»)Козар, Давид Іванович