Skip navigation
Главная страница
Просмотреть
Разделы
и коллекции
Browse Items by:
По дате
По автору
По заглавию
По тематике
Справка
Language
English
русский
українська
Зарегистрированным:
Мой архив
ресурсов
Обновления на e-mail
Редактировать профиль
Репозитарій ЧТЕІ ДТЕУ
Просмотр коллекции по группе - По тематике quality
Перейти к:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
или введите несколько первых букв:
Сортировка:
по заглавию
по дате публикации
по дате сохранения
Упорядочнить:
по возрастанию
по убыванию
Вывести на страницу:
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Авторы:
все
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Отображение результатов 1 до 20 из 42
дальше >
Дата публикации
Название
Автор(ы)
2015
Економічне обґрунтування параметрів якості та безпечності харчових продуктів
Гут, Любов Василівна / Gut, Liubov
2018
Кадрове забезпечення якості системи управління підприємством
Долга, Галина Венедиктівна / Dolha, Halyna
2021
Комплексна оцінка якості бісквітів
Романовська, Ольга Леонідівна / Romanovska, Olha
2018
Методичні аспекти оцінки якості послуг комунальних підприємств щодо поводження з твердими побутовими відходами
Рилєєв, Сергій Володимирович / Rylieiev, Serhii
;
Скрипник, Микола Євгенович / Skrypnyk, Mykola
2014
Необхідність використання статистичних методів при оцінці якості педагогічної продукції
Адамова, Ірина Захарівна
;
Багрій, Конон Леонідович / Bagrii, Konon
2015
Проблеми та напрями підвищення ефективності управління якістю обслуговування на туристичних підприємствах
Незвещук-Когут, Тетяна Семенівна / Nezveshchuk-Kohut, Tetiana
2021
Проблеми управління якістю обслуговування у сфері торгівлі
Чичун, Валентина Андріївна / Chychun, Valentyna
2025
Розширення асортименту та розроблення технологій ресторанної продукції з гарбуза (на матеріалах ресторану «Файно»)
Кошурба, Анастасія Василівна
2025
Розширення асортименту та розроблення технологій холодних закусок з млинцевого тіста (на матеріалах коворкінг-кафе «Незабаром»)
Симака, Богдан Ілліч
2016
Стратегії управління якістю послуг та продуктів у галузі туризму на засадах впровадження моделей якості, підготовки персоналу та корпоративної культури підприємств
Незвещук-Когут, Тетяна Семенівна / Nezveshchuk-Kohut, Tetiana
;
Чорний, Богдан Сергійович
2017
Сучасні критерії інформаційної якості товарів
Бозуленко, Олена Ярославівна / Bozulenko Olena
;
Шкабара, Тетяна Леонідівна
2021
Технологія млинців із плодово-овочевої сировини
Данилюк (Череп), Інна Петрівна / Danyliuk, Inna
;
Струтинська, Любов Тодорівна / Strutynska, Lyubov
2025
Технологія супів-пюре виготовлених в апаратах «Thermomix» (на матеріалах ресторану «Буковинська зірка»)
Козачук, Максим Олександрович
2025
Технологія і якість страв з птиці, виготовлених в апаратах «sous vide» (на матеріалах ресторану «Панська гуральня»)
Грубляк, Сергій Васильович
2025
Удосконалення сервісної компетентності персоналу (на матеріалах готелю 4* «ASTORIA HOTEL»)
Заболотна, Анастасія Віталіївна
2024
Удосконалення технологій та дослідження якості десертів із заварного тіста (на матеріалах кав'ярні «Coffe Records»)
Костиник, Іванна Богданівна
2024
Удосконалення технології пудингу з використанням борошна кіноа
Гур’янова, Тетяна Олександрівна
2025
Удосконалення технології страв з овочів для дитячого харчування (на матеріалах ресторану «Панська гуральня»)
Венгер, Ангеліна Анатоліївна
2025
Удосконалення технології та дослідження кості веганських десертів ( на матеріалах ресторану «Vinoteka» м. Івано-Франківськ)
Мозулевський, Володимир Миколайович
2025
Удосконалення технології та дослідження якості борошняних кондитерських виробів із заварного тіста (на матеріалах ресторану «Freidora»)
Козар, Давид Іванович