Browsing by Subject quality

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 29  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2015Економічне обґрунтування параметрів якості та безпечності харчових продуктівГут, Любов Василівна / Gut, Liubov
2018Кадрове забезпечення якості системи управління підприємствомДолга, Галина Венедиктівна
2021Комплексна оцінка якості бісквітівРомановська, Ольга Леонідівна / Romanovska, Olha
2018Методичні аспекти оцінки якості послуг комунальних підприємств щодо поводження з твердими побутовими відходамиРилєєв, Сергій Володимирович / Rylieiev, Serhii; Скрипник, Микола Євгенович / Skrypnyk, Mykola
2014Необхідність використання статистичних методів при оцінці якості педагогічної продукціїАдамова, Ірина Захарівна; Багрій, Конон Леонідович / Bagrii, Konon
2015Проблеми та напрями підвищення ефективності управління якістю обслуговування на туристичних підприємствахНезвещук-Когут, Тетяна Семенівна / Nezveshchuk-Kohut, Tetiana
2021Проблеми управління якістю обслуговування у сфері торгівліЧичун, Валентина Андріївна / Chychun, Valentyna
2016Стратегії управління якістю послуг та продуктів у галузі туризму на засадах впровадження моделей якості, підготовки персоналу та корпоративної культури підприємствНезвещук-Когут, Тетяна Семенівна / Nezveshchuk-Kohut, Tetiana; Чорний, Богдан Сергійович
2017Сучасні критерії інформаційної якості товарівБозуленко, Олена Ярославівна / Bozulenko Olena; Шкабара, Тетяна Леонідівна
2021Технологія млинців із плодово-овочевої сировиниДанилюк (Череп), Інна Петрівна / Danyliuk, Inna; Струтинська, Любов Тодорівна / Strutynska, Lyubov
2025Удосконалення сервісної компетентності персоналу (на матеріалах готелю 4* «ASTORIA HOTEL»)Заболотна, Анастасія Віталіївна
2024Удосконалення технологій та дослідження якості десертів із заварного тіста (на матеріалах кав'ярні «Coffe Records»)Костиник, Іванна Богданівна
2024Удосконалення технології пудингу з використанням борошна кіноаГур’янова, Тетяна Олександрівна
2024Удосконалення технології та дослідження якості гарячих закусок (на матеріалах ресторану «Маестро»)Кучерівська, Анастасія Павлівна
2024Удосконалення технології та дослідження якості м’ясних страв(на матеріалах ресторану італійської кухні «Mamma»)Нагалюк, Іванна Віталіївна
2025Удосконалення технології та дослідження якості пирогів з заварного тіста на матеріалах ресторація «Гопачок»Григірчик, Ксенія Степанівна
2024Удосконалення технології та дослідження якості рибних страв (на матеріалах ресторану «Grand Cafe Leopolis»)Овчінніков, Олексій Максимович
2024Удосконалення технології та дослідження якості страв із яловичини (на матеріалах ресторану «STEAK MASTER»)Біла, Крістіна Валентинівна
2024Удосконалення технології та дослідження якості супів (на матеріалах ресторану середземноморської кухні «Есентере»)Панюшин, Микола Юрійович
2024Удосконалення технології та дослідження якості холодних страв (на матеріалах ресторану «ForRest» )Забурмеха, Андрій Олександрович