Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Репозитарій ЧТЕІ ДТЕУ
Browsing by Subject quality
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 21
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2015
Економічне обґрунтування параметрів якості та безпечності харчових продуктів
Гут, Любов Василівна
2018
Кадрове забезпечення якості системи управління підприємством
Долга, Галина Венедиктівна
2021
Комплексна оцінка якості бісквітів
Романовська, Ольга Леонідівна
2018
Методичні аспекти оцінки якості послуг комунальних підприємств щодо поводження з твердими побутовими відходами
Рилєєв, Сергій Володимирович
;
Скрипник, Микола Євгенович
2014
Необхідність використання статистичних методів при оцінці якості педагогічної продукції
Багрій, Конон Леонідович
;
Адамова, Ірина Захарівна
2021
Проблеми управління якістю обслуговування у сфері торгівлі
Чичун, Валентина Андріївна
2017
Сучасні критерії інформаційної якості товарів
Бозуленко, Олена Ярославівна
;
Шкабара, Тетяна Леонідівна
2021
Технологія млинців із плодово-овочевої сировини
Данилюк, Інна Петрівна
;
Струтинська, Любов Тодорівна
2024
Удосконалення технологій та дослідження якості десертів із заварного тіста (на матеріалах кав'ярні «Coffe Records»)
Костиник, Іванна Богданівна
2024
Удосконалення технології та дослідження якості гарячих закусок (на матеріалах ресторану «Маестро»)
Кучерівська, Анастасія Павлівна
2024
Удосконалення технології та дослідження якості м’ясних страв(на матеріалах ресторану італійської кухні «Mamma»)
Нагалюк, Іванна Віталіївна
2024
Удосконалення технології та дослідження якості рибних страв (на матеріалах ресторану «Grand Cafe Leopolis»)
Овчінніков, Олексій Максимович
2024
Удосконалення технології та дослідження якості страв із яловичини (на матеріалах ресторану «STEAK MASTER»)
Біла, Крістіна Валентинівна
2024
Удосконалення технології та дослідження якості супів (на матеріалах ресторану середземноморської кухні «Есентере»)
Панюшин, Микола Юрійович
2024
Удосконалення технології та дослідження якості холодних страв (на матеріалах ресторану «ForRest» )
Забурмеха, Андрій Олександрович
2024
Управління якістю послуг ( на матеріалах готелю «Мигово»)
Лупашку, Юрій Валерійович
2023
Фактори і умови підвищення конкурентоспроможності соціально-медичних послуг у регіоні
Кифяк, Василь Федорович
2019
Формування напрямів ефективного контролю якості та безпеки споживчих товарів
Бозуленко, Олена Ярославівна
;
Бозуленко, Олександр Юрійович
2022
Якість кулінарних виробів на основі борошняної суміші з порошком Atherina pontica
Кравченко, Михайло Федорович
;
Піддубний, Володимир Антонович
;
Данилюк (Череп), Інна Петрівна
2024
Інноваційні технології та якість страв виготовлених на барбекю (на матеріалах ресторану «Гопачок»)
Мельничук, Альбіна Іванівна