Browsing by Subject food
Showing results 1 to 2 of 2
Issue Date | Title | Author(s) |
2022 | The theoretical description for 4-4´ - ihydroxydiphenyl and 4-4´- dihydroxyazobenzene electrochemical determination in agaricus xanthodermus mushroom over cobalt (iii) oxyhydroxide | Tkach, Volodymyr; Kushnir, Marta; Oliveira, Silvio; Garcia, Jarem Raul; Ivanushko, Yana; Vitriak, Oksana; Fedorova, Dina; Yagodynets, Petro; Kormosh, Zholt; Kucher, Mykhailo; Luganska, Olga; Paiva Martins, Jose Inacio Ferrao; Palamarek, Karina; Bagrii, Konon; Morozova, Tetiana |
2024 | Інноваційні технології прийому іноземних туристів (на матеріалах готелю «Алеанда») | Лебедєв, Олександр Олександрович |