Browsing by Subject flour dishes

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 6 of 6
Issue DateTitleAuthor(s)
2025Розширення асортименту та розроблення технології ресторанної продукці без глютену (на матеріалах ресторану «SNTR»)Ткачик, Олександр Іванович
2024Розширення виробництва з впровадженням технології борошняних виробів із прісного тіста у ресторані «Файно» м. ЧернівціФілікович, Леся Анатоліївна
2025Удосконалення технології борошняних страв (на матеріалах закладу ресторанного господарства «Шо Шо»)Старчук, Віталій Миколайович
2025Удосконалення технології та дослідження якості борошняних страв (на матеріалах ресторану «LaPasta»)Житнюк, Станіслав Михайлович
2025Удосконалення технології та дослідження якості паст (на матеріалах ресторану «Fabbrica»)Гречко, Максим Анатолійович
2024Інноваційні технології борошняних кулінарних страв з використанням безглютенової сировиниГелич, Адріана Валеріївна