Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Репозитарій ЧТЕІ ДТЕУ
Browsing by Subject flour dishes
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 6 of 6
Issue Date
Title
Author(s)
2025
Розширення асортименту та розроблення технології ресторанної продукці без глютену (на матеріалах ресторану «SNTR»)
Ткачик, Олександр Іванович
2024
Розширення виробництва з впровадженням технології борошняних виробів із прісного тіста у ресторані «Файно» м. Чернівці
Філікович, Леся Анатоліївна
2025
Удосконалення технології борошняних страв (на матеріалах закладу ресторанного господарства «Шо Шо»)
Старчук, Віталій Миколайович
2025
Удосконалення технології та дослідження якості борошняних страв (на матеріалах ресторану «LaPasta»)
Житнюк, Станіслав Михайлович
2025
Удосконалення технології та дослідження якості паст (на матеріалах ресторану «Fabbrica»)
Гречко, Максим Анатолійович
2024
Інноваційні технології борошняних кулінарних страв з використанням безглютенової сировини
Гелич, Адріана Валеріївна