Browsing by Subject flour

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 6 of 6
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Визначення оптимального співвідношення композиційної суміші шротів у технології пісочного печиваКравченко, Михайло Федорович; Михайлик, Віталій Сергійович; Марусяк, Тетяна Михайлівна
2016Вплив борошна "Здоров'я" на реологічні характеристики клейковини борошняних сумішейРомановська, Ольга Леонідівна; Кравченко, Михайло Федорович
2017Динаміка якості бісквітних напівфабрикатів при зберіганніРомановська, Ольга Леонідівна
2024Новітні технології страв з кукурудзяного борошна (на матеріалах ресторану «Панська Гуральня»)Площанська, Юлія Павлівна
2021Оцінка економічної ефективності впровадження технології бісквітів на основі борошняних сумішейРомановська, Ольга Леонідівна
2015Структурно-механічні властивості випечених бісквітних напівфабрикатів з додаванням борошна «Здоров’я» та порошку керобуРомановська, Ольга Леонідівна; Кравченко, Михайло Федорович; Романенко, Роман Петрович