Browsing by Subject flour

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 7 of 7
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Визначення оптимального співвідношення композиційної суміші шротів у технології пісочного печиваКравченко, Михайло Федорович / Kravchenko, Mihailo / Kravchenko, Mykhail; Михайлик, Віталій Сергійович; Марусяк, Тетяна Михайлівна / Marusyak, Tatiana
2016Вплив борошна "Здоров'я" на реологічні характеристики клейковини борошняних сумішейКравченко, Михайло Федорович / Kravchenko, Mihailo / Kravchenko, Mykhail; Романовська, Ольга Леонідівна / Romanovska, Olha
2017Динаміка якості бісквітних напівфабрикатів при зберіганніРомановська, Ольга Леонідівна / Romanovska, Olha
2024Новітні технології страв з кукурудзяного борошна (на матеріалах ресторану «Панська Гуральня»)Площанська, Юлія Павлівна
2021Оцінка економічної ефективності впровадження технології бісквітів на основі борошняних сумішейРомановська, Ольга Леонідівна / Romanovska, Olha
2015Структурно-механічні властивості випечених бісквітних напівфабрикатів з додаванням борошна «Здоров’я» та порошку керобуКравченко, Михайло Федорович / Kravchenko, Mihailo / Kravchenko, Mykhail; Романенко, Роман Петрович / Romanenko, Roman; Романовська, Ольга Леонідівна / Romanovska, Olha
2024Інноваційні технології десертів підвищеної харчової цінностіГрімов, Євгеній Вадимович