Browsing by Subject flour
Showing results 1 to 6 of 6
Issue Date | Title | Author(s) |
2019 | Визначення оптимального співвідношення композиційної суміші шротів у технології пісочного печива | Кравченко, Михайло Федорович; Михайлик, Віталій Сергійович; Марусяк, Тетяна Михайлівна |
2016 | Вплив борошна "Здоров'я" на реологічні характеристики клейковини борошняних сумішей | Романовська, Ольга Леонідівна; Кравченко, Михайло Федорович |
2017 | Динаміка якості бісквітних напівфабрикатів при зберіганні | Романовська, Ольга Леонідівна |
2024 | Новітні технології страв з кукурудзяного борошна (на матеріалах ресторану «Панська Гуральня») | Площанська, Юлія Павлівна |
2021 | Оцінка економічної ефективності впровадження технології бісквітів на основі борошняних сумішей | Романовська, Ольга Леонідівна |
2015 | Структурно-механічні властивості випечених бісквітних напівфабрикатів з додаванням борошна «Здоров’я» та порошку керобу | Романовська, Ольга Леонідівна; Кравченко, Михайло Федорович; Романенко, Роман Петрович |