Browsing by Subject flour
Showing results 1 to 7 of 7
| Issue Date | Title | Author(s) |
| 2019 | Визначення оптимального співвідношення композиційної суміші шротів у технології пісочного печива | Кравченко, Михайло Федорович / Kravchenko, Mihailo / Kravchenko, Mykhail; Михайлик, Віталій Сергійович; Марусяк, Тетяна Михайлівна / Marusyak, Tatiana |
| 2016 | Вплив борошна "Здоров'я" на реологічні характеристики клейковини борошняних сумішей | Кравченко, Михайло Федорович / Kravchenko, Mihailo / Kravchenko, Mykhail; Романовська, Ольга Леонідівна / Romanovska, Olha |
| 2017 | Динаміка якості бісквітних напівфабрикатів при зберіганні | Романовська, Ольга Леонідівна / Romanovska, Olha |
| 2024 | Новітні технології страв з кукурудзяного борошна (на матеріалах ресторану «Панська Гуральня») | Площанська, Юлія Павлівна |
| 2021 | Оцінка економічної ефективності впровадження технології бісквітів на основі борошняних сумішей | Романовська, Ольга Леонідівна / Romanovska, Olha |
| 2015 | Структурно-механічні властивості випечених бісквітних напівфабрикатів з додаванням борошна «Здоров’я» та порошку керобу | Кравченко, Михайло Федорович / Kravchenko, Mihailo / Kravchenko, Mykhail; Романенко, Роман Петрович / Romanenko, Roman; Романовська, Ольга Леонідівна / Romanovska, Olha |
| 2024 | Інноваційні технології десертів підвищеної харчової цінності | Грімов, Євгеній Вадимович |