Browsing by Subject dough
Showing results 1 to 2 of 2
| Issue Date | Title | Author(s) |
| 2018 | The Influence of Grape Powders on the Rheological Properties of Dough and Characteristics of the Quality of Butter Biscuits | Брикова, Тетяна Миколаївна / Brykova, Tetiana; Самохвалова, Ольга Володимирівна / Samohvalova, Olha; Гревцева, Наталія Вячеславівна / Grevtseva, Nataliya; Касабова К.Р. / Kasabova, K.; Григоренко А.М. / Grygorenko, A. |
| 2016 | Вплив борошна “Здоров'я” та порошку керобу на технологічні властивості пшеничного борошна | Кравченко, Михайло Федорович / Kravchenko, Mihailo / Kravchenko, Mykhail; Романовська, Ольга Леонідівна / Romanovska, Olha; Данилюк (Череп), Інна Петрівна / Danyliuk, Inna |