Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Репозитарій ЧТЕІ ДТЕУ
Browsing by Subject dough
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 2 of 2
Issue Date
Title
Author(s)
2018
The influence of grape powders on the rheological properties of dough and characteristics of the quality of butter biscuits
Brykova, Tetiana
;
Samohvalova, O.
;
Grevtseva, N.
;
Kasabova, K.
;
Grygorenko, A.
2016
Вплив борошна “Здоров'я” та порошку керобу на технологічні властивості пшеничного борошна
Романовська, Ольга Леонідівна
;
Кравченко, Михайло Федорович
;
Данилюк (Череп), Інна Петрівна