Browsing by Subject dishes

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 7 of 7
Issue DateTitleAuthor(s)
2025Розробка інноваційних технологій виробництва супів з морепродуктів (на матеріалах кафе «Креветка»)Шкрібляк, Ростислав Іванович
2024Розширення асортименту холодних закусок із гідробіонтами та організація їх виробництва (на матеріалах ресторану «Gram»)Пелехан, Іванна Богданівна
2025Технологія супів-пюре виготовлених в апаратах «Thermomix» (на матеріалах ресторану «Буковинська зірка»)Козачук, Максим Олександрович
2024Удосконалення технології та дослідження якості страв японської кухні (на матеріалах ресторану «Панська втіха»)Коваль, Максим Ігорович
2024Удосконалення технології та дослідження якості страв із яловичини (на матеріалах ресторану «STEAK MASTER»)Біла, Крістіна Валентинівна
2024Інноваційні технології страв з риби з використанням техніки «Sous Vide» (на матеріалах ресторану «Пікнік»)Корбут, Володимир Віталійович
2024Інноваційні технології страв з сиру кисломолочного (на матеріалах кафе «Di.cafe»)Мачушак, Віталій Васильович