Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Репозитарій ЧТЕІ ДТЕУ
Browsing by Subject dishes
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 5 of 5
Issue Date
Title
Author(s)
2024
Розширення асортименту холодних закусок із гідробіонтами та організація їх виробництва (на матеріалах ресторану «Gram»)
Пелехан, Іванна Богданівна
2024
Удосконалення технології та дослідження якості страв японської кухні (на матеріалах ресторану «Панська втіха»)
Коваль, Максим Ігорович
2024
Удосконалення технології та дослідження якості страв із яловичини (на матеріалах ресторану «STEAK MASTER»)
Біла, Крістіна Валентинівна
2024
Інноваційні технології страв з риби з використанням техніки «Sous Vide» (на матеріалах ресторану «Пікнік»)
Корбут, Володимир Віталійович
2024
Інноваційні технології страв з сиру кисломолочного (на матеріалах кафе «Di.cafe»)
Мачушак, Віталій Васильович