Browsing by Subject desserts

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 10 of 10
Issue DateTitleAuthor(s)
2025Розроблення новітньої технології десертів із використанням заварного тіста та організація їх виробництва (на матеріалах ресторану «Broyt»).Маренчук, Тетяна Дмитрівна
2024Розширення асортименту страв вегацентричного спрямуванняАбрамяк, Надія Василівна
2024Удосконалення технологій та дослідження якості десертів із заварного тіста (на матеріалах кав'ярні «Coffe Records»)Костиник, Іванна Богданівна
2025Удосконалення технології та дослідження кості веганських десертів ( на матеріалах ресторану «Vinoteka» м. Івано-Франківськ)Мозулевський, Володимир Миколайович
2025Удосконалення технології та дослідження якості борошняних кондитерських виробів із заварного тіста (на матеріалах ресторану «Freidora»)Козар, Давид Іванович
2025Удосконалення технології та дослідження якості десертів (на матеріалах гастропабу «Bruno»)Вовк, Володимир Олександрович
2025Удосконалення технології та дослідження якості макаронів із італійської меренги (на матеріалах ресторації «Profiterole» м. Івано-Франківськ)Левицький, Владислав Володимирович
2025Удосконалення технології та дослідження якості чізкейків (на матеріалах ресторану «Дім18»)Черногуз, Олександр Романович
2024Інноваційні технології безлактозної десертної продукції із використанням цукрозамінниківЛук`ян, Дмитро Іванович
2024Інноваційні технології десертів підвищеної харчової цінностіГрімов, Євгеній Вадимович