Browsing by Subject desserts
Showing results 1 to 10 of 10
| Issue Date | Title | Author(s) |
| 2025 | Розроблення новітньої технології десертів із використанням заварного тіста та організація їх виробництва (на матеріалах ресторану «Broyt»). | Маренчук, Тетяна Дмитрівна |
| 2024 | Розширення асортименту страв вегацентричного спрямування | Абрамяк, Надія Василівна |
| 2024 | Удосконалення технологій та дослідження якості десертів із заварного тіста (на матеріалах кав'ярні «Coffe Records») | Костиник, Іванна Богданівна |
| 2025 | Удосконалення технології та дослідження кості веганських десертів ( на матеріалах ресторану «Vinoteka» м. Івано-Франківськ) | Мозулевський, Володимир Миколайович |
| 2025 | Удосконалення технології та дослідження якості борошняних кондитерських виробів із заварного тіста (на матеріалах ресторану «Freidora») | Козар, Давид Іванович |
| 2025 | Удосконалення технології та дослідження якості десертів (на матеріалах гастропабу «Bruno») | Вовк, Володимир Олександрович |
| 2025 | Удосконалення технології та дослідження якості макаронів із італійської меренги (на матеріалах ресторації «Profiterole» м. Івано-Франківськ) | Левицький, Владислав Володимирович |
| 2025 | Удосконалення технології та дослідження якості чізкейків (на матеріалах ресторану «Дім18») | Черногуз, Олександр Романович |
| 2024 | Інноваційні технології безлактозної десертної продукції із використанням цукрозамінників | Лук`ян, Дмитро Іванович |
| 2024 | Інноваційні технології десертів підвищеної харчової цінності | Грімов, Євгеній Вадимович |