Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Репозитарій ЧТЕІ ДТЕУ
Browsing by Subject custard dough
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 5 of 5
Issue Date
Title
Author(s)
2025
Розроблення новітньої технології десертів із використанням заварного тіста та організація їх виробництва (на матеріалах ресторану «Broyt»).
Маренчук, Тетяна Дмитрівна
2024
Удосконалення технологій та дослідження якості десертів із заварного тіста (на матеріалах кав'ярні «Coffe Records»)
Костиник, Іванна Богданівна
2025
Удосконалення технології та дослідження якості борошняних кондитерських виробів із заварного тіста (на матеріалах ресторану «Freidora»)
Козар, Давид Іванович
2025
Удосконалення технології та дослідження якості пирогів з заварного тіста на матеріалах ресторація «Гопачок»
Григірчик, Ксенія Степанівна
2024
Інноваційні технології кондитерських виробів із заварного тіста (на матеріалах кав’ярні-кондитерської «My Cake»)
Михальська, Олександра Сергіївна