Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Репозитарій ЧТЕІ ДТЕУ
Browsing by Subject cooking technology
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 5 of 5
Issue Date
Title
Author(s)
2024
Розширення виробництва з впровадженням технології борошняних виробів із прісного тіста у ресторані «Файно» м. Чернівці
Філікович, Леся Анатоліївна
2025
Розширення виробництва з впровадженням технології закусок із овочів та організація їх виробництва (на матеріалах ресторану «Брізоль»).
Гуца, Данило Євгенович
2025
Удосконалення технології та дослідження якості боулів (на матеріалах закладу ресторанного господарства «Bla Bla Bar»)
Литвин, Марія Дмитрівна
2024
Удосконалення технології та дослідження якості м’ясних страв(на матеріалах ресторану італійської кухні «Mamma»)
Нагалюк, Іванна Віталіївна
2024
Інноваційні технології мафінів із використанням хлібопекарських сумішей (на матеріалах кафе-кондитерської «Амур»)
Пінчук, Марина Олегівна