Browsing by Subject confectionery

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 6 of 6
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Аналіз сучасного стану та перспективи розвитку української кондитерської галузі у вітчизняному та міжнародному виміріВдовічена, Ольга Геннадіївна
2024Новітні технології борошняних кондитерських виробів з додаванням стевії (на матеріалах кав’ярні «Екслібрис»)Рипка, Олег Петрович
2024Інноваційні технології борошняних кондитерських виробів з листкового тіста (на матеріалах ресторану «Віденська кав’ярня»)Коцюруба, Павло Олександрович
2024Інноваційні технології кондитерських виробів із заварного тіста (на матеріалах кав’ярні-кондитерської «My Cake»)Михальська, Олександра Сергіївна
2024Інноваційні технології макарунів із італійської меренги (на матеріалах кафе-кондитерської «Sali»)Карецька, Єлизавета Мартінівна
2024Інноваційні технології мафінів із використанням хлібопекарських сумішей (на матеріалах кафе-кондитерської «Амур»)Пінчук, Марина Олегівна