Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Репозитарій ЧТЕІ ДТЕУ
Browsing by Subject confectionery
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 6 of 6
Issue Date
Title
Author(s)
2019
Аналіз сучасного стану та перспективи розвитку української кондитерської галузі у вітчизняному та міжнародному вимірі
Вдовічена, Ольга Геннадіївна
2024
Новітні технології борошняних кондитерських виробів з додаванням стевії (на матеріалах кав’ярні «Екслібрис»)
Рипка, Олег Петрович
2024
Інноваційні технології борошняних кондитерських виробів з листкового тіста (на матеріалах ресторану «Віденська кав’ярня»)
Коцюруба, Павло Олександрович
2024
Інноваційні технології кондитерських виробів із заварного тіста (на матеріалах кав’ярні-кондитерської «My Cake»)
Михальська, Олександра Сергіївна
2024
Інноваційні технології макарунів із італійської меренги (на матеріалах кафе-кондитерської «Sali»)
Карецька, Єлизавета Мартінівна
2024
Інноваційні технології мафінів із використанням хлібопекарських сумішей (на матеріалах кафе-кондитерської «Амур»)
Пінчук, Марина Олегівна