Browsing by Subject biscuit
Showing results 1 to 3 of 3
| Issue Date | Title | Author(s) |
| 2022 | Technology elaboration of biscuits with reduced sugar content | Романовська, Ольга Леонідівна / Romanovska, Olha |
| 2016 | Вплив борошна "Здоров'я" на реологічні характеристики клейковини борошняних сумішей | Кравченко, Михайло Федорович / Kravchenko, Mihailo / Kravchenko, Mykhail; Романовська, Ольга Леонідівна / Romanovska, Olha |
| 2017 | Структурно-механічні властивості бісквітного тіста з борошном "Здоров'я" | Кравченко, Михайло Федорович / Kravchenko, Mihailo / Kravchenko, Mykhail; Піддубний, Володимир Антонович / Piddubnuy, Volodymyr / Piddubnyi, Volodymyr; Романовська, Ольга Леонідівна / Romanovska, Olha |