Перегляд зібрання за групою - Теми biological value
Результати від 1 до 9 із 9
| Дата випуску | Назва | Автор(и) |
| 2025 | Удосконалення страв з дичини та їх якість (на матеріалах ресторану «Flora Club») | Терицану, Вадим Васильович |
| 2024 | Інноваційні технології вегетаріанських страв підвищеної харчової цінності | Купчанко, Станіслав Мирославович |
| 2024 | Інноваційні технології заморожених десертів, які здатні протидіяти COVID-19 | Божек, Дмитро Ігорович |
| 2024 | Інноваційні технології м’ясних січених виробів з соєвим борошном | Дорофтей, Альона Миколаївна |
| 2024 | Інноваційні технології піноподібних десертів з водоростевими гідроколоїдами | Коропецький, Назар Іванович |
| 2024 | Інноваційні технології розроблення шоколадної пасти на
основі волоського горіха | Ратушняк, Дмитро Вікторович |
| 2024 | Інноваційні технології січених м’ясних страв підвищеної харчової цінності | Колісник, Богдан Ярославович |
| 2024 | Інноваційні технології хліба пшеничного з використанням продуктів переробки насіння льону | Петрусь, Дмитро Віталійович |
| 2024 | Інноваційні технології хлібобулочних виробів збагачених білком для харчування військовослужбовців | Васьковський, Владислав Олександрович |