Перегляд зібрання за групою - Теми biological value

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 1 до 9 із 9
Дата випускуНазваАвтор(и)
2025Удосконалення страв з дичини та їх якість (на матеріалах ресторану «Flora Club»)Терицану, Вадим Васильович
2024Інноваційні технології вегетаріанських страв підвищеної харчової цінностіКупчанко, Станіслав Мирославович
2024Інноваційні технології заморожених десертів, які здатні протидіяти COVID-19Божек, Дмитро Ігорович
2024Інноваційні технології м’ясних січених виробів з соєвим борошномДорофтей, Альона Миколаївна
2024Інноваційні технології піноподібних десертів з водоростевими гідроколоїдамиКоропецький, Назар Іванович
2024Інноваційні технології розроблення шоколадної пасти на основі волоського горіхаРатушняк, Дмитро Вікторович
2024Інноваційні технології січених м’ясних страв підвищеної харчової цінностіКолісник, Богдан Ярославович
2024Інноваційні технології хліба пшеничного з використанням продуктів переробки насіння льонуПетрусь, Дмитро Віталійович
2024Інноваційні технології хлібобулочних виробів збагачених білком для харчування військовослужбовцівВаськовський, Владислав Олександрович